Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul avrupa yakasında bisikletçi

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Temmuz 2015
Mesaj
798
Tepki
854
Yaş
32
Şehir
İzmir / İstanbul
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Merhabalar, bugün ikinci el rafal 740 mtb aldım ve bakıma ihtiyacı var. Bisikleti bırakmadan bakımını yaptırabileceğim yer var mı? Maşa bakımı gerekmiyor gibi ama yinede bi göz atarlar. İşinden iyi anlayan birisini önerseniz sevinirim. Teşekkürler.
 

Dosyalar

  • 528DCC52-CF6B-401E-A021-71D013591652.jpeg
    528DCC52-CF6B-401E-A021-71D013591652.jpeg
    2,5 MB · Okunma: 33
Scudo
Ne taraftasınız?
 
Başakşehir, kayaşehirdeyim. Araç ile götürüp bakım yaptırabilirim. Güvenilir iyi bir yer olması yeterlidir. Teşekkür ederim.
 
Bilgisi olanlardan adres tarifi alabilir miyim?
 
sultangazide atak bisiklet var. oraya götürebilirsiniz. güvenilir ve makul bir yer. alternatif olarak da fatihte dadaş bisiklet var. orası da güvenilir ve makul bir yer.
 
anadolu yakasında bilen varsa bir dal alırım.

kime gitsek o şu an olmaz uzun iş vs diyorlar.

tabi elini teknik ise sürmek zaman alıyor, sat bir bisiklet sat bir karbon tabanlı ayakkabı tamamdır ne uğraşacaksın vitesmiş frenmiş.

böyle düşünmeyen bisikletçi varsa gönderin gelsin
 
Bugün bisikletpro diye bir yere gittim. Başakşehirde vatan bilgisayarın orada. Benim araca koymak için söktüğüm lastikleri takıp bisikleti askıya astı. Sonrasında bişeyi yok bunun sağlam deyip 40 tl para istedi. Bakımı buymuş. Maşanın havasının kontrol edilmesini istedim. Ağırlığıma göre ayarı varsa yapılsın dedim. Kendileri scott ve saha birçok marka bisiklet sattığı halde maşa iyi gerek yok deyip gönderdiler. Şaşırtıcı bir şekilde soygundan başka birşey değildi yaptıkları. Aklı olan asla gitmesin.
 
arnavutköy'de servet usta var. size de yakın sayılır. tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Merhabalar, Bakırköy tarafında yeni açılan Velo Bisiklet'e uğrayabilirsiniz.Ben bir kez bakım için götürdüm ve baya memnun kaldım.Genç iki arkadaş işletmekte.Size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Maşa bakımı da yapmaktalar ayriyetten.
 
Geri