Scudo Sports

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

Scudo
@mutlu07
ARKADAŞLAR, ARKADAŞIMIZIN BAHSETTİĞİ ADRESLERİ, HESAPLARI BULABİLECEK OLAN VAR MI?
BEN BU İŞLE İNATLA UĞRAŞMAK VE BU ANLAMDA HEPİMİZ İÇİN HAKKIMIZI ALMAK İSTİYORUM
YARDIM LÜTFEN!

115... teşekkürler.. devam

@Ömer Çolak
teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Yer için öneri; Esenler Otogarı. İBB Meclisi'nde bu alanın boşaltıldıktan sonra ne olacağıyla ilgili planlama yapılmıştı sanırım (bir kaç yıl içinde otogarın 5-6 noktaya yayılması ve buranın yeşil alan olarak değerlendirilmesiyle ilgiliydi alınan karar galiba), ama rahatlıkla revize edilebilir.

@Ömer Çolak

arkadaşlar, ilgili linkler geldi, çok sağolasın sevgili Ömer.
change.org'da belirli bir seviyeye getirelim, sonra da ilgili adreslere de taarruzda bulunalım derim.
Şimdilik bu anlamda sadece imza kampanyasına odaklanmakta fayda var diye düşünüyorum. elimizi güçlendirip öyle mi başlasak yağmura.
Ne dersiniz? görüşler???

@Anonim bisikletlilerin antrenman ve ulaşım güzergahı olarak sahil yolunu kullandığı düşünülürse buralara yakın bir lokasyon daha iyi olur sanki. . Kullanılamayacak bir nokta ölü yatırım olabilir . .

@baykuş97 bahsettiğiniz noktalara yakın bir yerde halihazırda boş bir arazi veya o kadar büyüklükte geniş bir alan yok diye hatırlıyorum. En iyi ihtimal Yenikapı miting alanı diyelim hadi ama ben pek mümkün görmüyorum oranın olabilme olasılığını. Ancak şu an hazır daha planlama aşamasındayken geleceğe yönelik bence kaçırılmaması gereken fırsat Esenler, gerek kapalı, gerekse açık oraya mutlaka bir velodrom yapılması için bastırılması gerek bence. Yoksa hayal olur bence bu şartlarda, biz şu an bunları tartışıyorken bile bilmem hangi yılın planlamaları görüşülüyor zira belediye meclislerinde.

@baykuş97
haklısınız, bisiklet güzergahına uzak bir noktaya yapılması sadece araç sahibi kullanıcıların gelebilmesine olanak tanır. aracı olmayanlar ise sarıyer sahil yolunda vale terörüne devam..

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Anonim

Kapalı bişey yapacaklarsa daha süper olur tabii de ben Maltepedeki gibi basit bir yer yaparlar diye düşünmüştüm . .

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@baykuş97 Belediye böyle bir proje için kesinlikle kamulaştırma yapmaz, pek mümkün değil. Zaten Avrupa yakası için de bir velodrom pek yeterli değil. Bence doğru hedefi belirleyip ona göre projelendirmek ve bastırmak gerekiyor. Keşke Sarıyer/Maslak taraflarına bir tane, Esenler tarafına bir tane, bir tane de Zeytinburnu veya Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılsa.

@Anonim

lokal anlamda tespitler çok doğru.
alibeyköy de müsait aslında, şişli, beşiktaş, eyüp, fatih, okmeydanı, beyoğlu bölgeleri için.
hem bizim eve de yakın, vızt iniveririm valla, hanım nereye kaybolduğumu anlayana kadar 10 tur atmış olurum :D

arkadaşlar 173'den 172'ye düştük,olsun bu da olumlu ..

Geri