Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

@baykuş97 Aslında pek niyetle ilgili değil, pek olabileceğini düşünmüyorum bahsettiğim şeyin zaten, hatta neredeyse hiç düşünmüyorum. Sadece örneklerden bahsederek size Esenler fikrinin mantıklı olabileceğini anlatmaya çalışıyorum :) Atatürk Havalimanı yeri de oldukça mantıklı. @Kuzey Ege beyin bahsettiği gibi Alibeyköy'de olabilir aslında.
 
Scudo
@Erdal YILMAZ internetle ilgili adil kullanım kotası kampanyasında büyük başarı sağlandı. yeterli imzayı bulursa bu da gerçekleşir.
@Anonim
Konum çok iyi ama veledroma bırakmazlar bence. Otogara 5 dakika mesafedeyim etrafında forum, carrefour gibi avmler ve hayat tepe, miyansera gibi siteler var. buraya da benzer büyük binalar yapılır gibime geliyor. işin ucunda rant var
 
@olympos Meclis kararlarına bakmak lazım, ben yeşil alan olarak bırakılacak diye hatırlıyorum, hatta Topbaş'ın canlı röportajında da bunu söylediğini izlemiştim. İnkar edebilirler mi tabii ki ederler, fikir değiştirdik şimdi diyebilirler mi, tabii ki derler ama ben kararın yeşil alan yönünde olduğunu hatırlıyorum. Sağlam bir proje ve sağlam bir kamuoyuyla neden olmasın, umarım olur. (İşte bu iyi niyet:) @baykuş97 )
 
189 imzaya ulaştık. Gayet iyi gidiyoruz. Desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
 
@G_Theill
çok iyi, çok güzel, teşekkürler.

206 olduk arkadaşlar, ha gayret, 1000leri bulalım, elimiz güçlensin.
 
  • Beğen
Tepkiler: baykuş97
benim bisiklet yolları için böyle bir hayalim vardı. bu tutarsa bir kampanya da ben başlatırım ama o yollar boş kalırsa gönül koyarım.
 
226'ya ulaştık. çok iyi gidiyoruz, hep beraber elimiz güçleniyor
 
228 arkadaşlar. imzalayan ellerimiz dert görmesin. umarım hakkımız olanı alacağız. olay ekşi sözlüğe de taşındı. lütfen hep beraber sosyal medya hesaplarımızda paylaşmaya devam edelim. hatırla gönülle de bu işler yürür, eşi,mizden dostumuzdan da rica edelim. ölüm riski olmadan antremanlarımızı yapalım, eşimiz, çoluğumuz çocuğumuz, sevgilimiz, kardeşimiz için, gelecek nesillerimiz için, çok sevdiğimiz bisikletçilik adına olumlu birşeyler yapalım. bu kampanya sesimizi güçlü bir şekilde duyurmak adına güzel bir fırsat, paylaşmaya, inatla üzerinde durmaya devam, hakkımız olanı alana kadar. saygılar, sevgiler...
 
  • Beğen
Tepkiler: baykuş97 ve cngz
@hasanalparslang
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Geri