Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

Scudo
Destek devam ediyor, gece 226ydi, sabah uyandik 262 olmus. Harikulade. Istedigimizi almak icin elimiz gucleniyor. Inat ve azimle...

271.. Gelen yogun destek uzerine site hedefimizi 500 yapti arkadaşlar. Gittikce elimiz saglamlaşıyor. Desteğe devam. Teşekkürler.

İmzalandı.

Bireysel ve takım antrentrenmanlarımızı Maltepe Velodrom'da yapıyoruz. Mevcuttaki velodromun kullanıldığını ve popülerliğini arttırmak amaçlı Malt Crit ve Velodrom Şövalyeleri gibi etkinliklerle de pekiştirmeye çalışıyoruz. Bu küçük damlalar belki de(umarım) Avrupa yakasındaki yeni velodrom için referans olabilir.

Sabahları velodroma giderim (5-5:30 gibi). İlkbahar yaz döneminde hava erken aydınlandığından sorun olmuyordu. Yaz sonu itibariyle gittiğimde hava karanlıktı ve velodromda hiç ışık yanmıyordu. Yürüyüş yolunun aydınlatmasıyla biraz antrenman yapmaya başladım. Sonraki günlerde sabah gittiğimde artık iki tane projektörün yanıyor olduğunu gördüm. Şimdi 5-5:30'ta gitsem bile biliyorum ki aydınlatma var. Bu güven veriyor. Ne kadar talep edersek, ne kadar kullanırsak o kadar dikkat çekiyoruz. Velodromu boş bırakmayalım.

Velodrom açıldığı yıl bana pek mantıklı gelmemişti. Gidip dönüp dönüp duruyordum. Sıkıcı geliyordu. Ancak ne zaman ki antrenman programları yapmaya başladım ve her bir intervalin gerektirdiği dikkat ve konsantrasyonu fark ettim işte o zaman velodrom ideal yer haline geldi. Hatta velodrom olmasaydı birçok intervali ve testleri böyle kolay yapamazdım.

Ankara için daha önce bir imza kampanyası başlatılmış.
(link)

Beylikdüzü grubu Belediye ile görüşebilir. Ekrem başkanın bu tarz konularda oldukça vizyon sahibi olduğu konusunda duyumlar var.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Erdal YILMAZ

İmzanım attım arkadaşlar. Yalnız Change.org kampanyasından önce gerekli yerlere (İBB ya da diğer kurumlar) başvuru yapıldı mı? Bence önce bu kurumlara başvuru yapılmalı. Hatta Ankara'daki gibi Bisikletliler Derneği kanalıyla iş sahiplenilmeli diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
@Agent_WD40
Evet beylikduzu? Ses verin??

Arkadaslar bu arada 332 imzayi gorduk. Henuz 14 saatte bu noktaya ulasmis olmamiz bile hepimizin ortak basarisi.
Elimiz guclenmeye devam ediyor.
Lutfen yaymaya devam edelim. Dort haneli rakamlari gormemiz elimizi felaket derecede guclendirecek. Konuya duyarsiz forumdaslarimiz da destek olurlarsa minnettar oluruz, bugun bu anlamda eger basariya ulasirsak yarin diger konularda isimiz daha kolaylasir. Artik saglam durmanin vakti gelmisti hatta gecmisti.
Kampanya hedefe ulastiginda ise twitter hesaplarina ve mail adreslerine yagmura baslamamiz sonuca daha da yaklasmamiza neden olacak. Akabinde de forumdan olusacak bir temsilci heyeti ile burokratik ziyaretlere baslayacagiz. Belki bir tane zeytinburnuna, bir tane alibeykoye, bir tane beylikduzune, bir tane esenlere yaptirmak icin onay alacagiz. Bu bizim elimizde.
Unutmayin bugun gercek olan her sey bir zamanlar birilerinin hayaliydi ve gercek oldu.

Simdilik tum sehir, akabinde tum ulke bizlerin varligini kabullenecek, bizi ozumseyecek, bu durum yeni kullanicilar, dolayisiyla bisikletliye yeni haklar getirecek.
Hepimiz artik arac tacizleri, yaya teroru olmadan pedallayabilecek ortami saglayacagiz.
Ölüme değil, hayata pedallayacagiz.
Haydi...

Ben Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu 'na facebook üzerinden mevcut durumu kısaca mesaj olarak ilettim. İstanbul da tek velodrom un maltepe de olduğu ve Beylikdüzü lü ve İstanbul lu bisiklet severler olarak Beylikdüzü ne velodrom un yakışacağını belirttim. Diğer arkadaşlar da sosyal medya üzerinden başkana ulaşırlarsa belki bir ihtimal olabilir, neden olmasın ?

Gemileri yaktık, dönüş yok artık. . .

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Ben de imzaladım.
Bu arada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, Bursa için de Veledrom sözü vermiş Eylül gibi yapılan bir konferansta.
İyi olur tabi ya, antrenman için her şehre lazım ;)

An itibariyle 385...
Geliyoruz!!

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
24 saat olmadan 413...

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Geri