Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

istanbul izmir arası yol için uygun bisiklet

Tepki
1
merhabalar bisikletlerden pek anlamıyorum :( ve bu yaz yapmak istediğim istanbul izmir seyahati için rahat ve dayanıklı 500 tlyi aşmayan bisiklet önerilerinizi bekliyorum
salcano'nun bisikletlerine baktım
(link)
bu bisiklet nasıl?? sadece önde amortisör olan bisikletimi seçmeliyim
yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim :))

Scudo
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.Ng650 yi pek önermem size.Üzerine biraz daha para koyup salcano ASTRO 210 V alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
NG 650 den memnun olan kimse yok sanırım. Forumda bu bisikletle ilgili şikayetler duydum. Candaş arkadaşa katılıyorum, bu bisikleti tavsiye etmem. Bana sorarsanız paranızı şimdiden düşük seviyeli bisikletlere harcamayın. Sonra bu bisikletin donanımını yükseltmek için de bi o kadar para harcamak zorunda kalırsınız. Acele etmeyin, zaten bisiklet size yaza lazım olacak. Yaza daha çok paranız birikir hem daha iyi donanımlı güzel bi bisiklete sahip olursunuz.. En güzel bisiklete sahip olmanız dileğiyle hayırlı bayramlar.. :)

Ya da igmanda alabilirsiniz. 662 tl sitesindeydi. Ben çok memlunum.

Öncelikle dağ bisikletlerine bakmanız sizin için pek uygun olmaz. Şehir-tur bisikletlerine bakmanızı öneririm. Bu bisikletler yük taşımak için daha elverişli olurlar ve dağ bisikletlerinden daha ince lastiklere sahip oldukları için yolda kullanılmaya daha uygundurlar. Paranızı biraz daha biriktirip iyi donanımlı bir bisiklet alabilirsiniz...
Ayrıca bu konuyu "Bisiklet Seçimi" bölümüne açarsanız forum üyeleri size daha yardımcı olabilir...

@Serdar Hansu

evet haklısın ama bende öğrenciyim ve kask, kıyafet, çadır, tulum v.b. gibi eşyalarda lazım o yüzden 500'ü aşmamak istiyorum :) eğer hayalimdeki yolculuk gibi geçerse daha sonra daha iyi bisiklet alırım diye düşünüyorum :D

@Kadir Baykara

yani onuda düşündüm ama yolum hem çakıllı hemde asfalt olucak şehir bisikleti konforlumur uyarmı onuda bilmiyorum yani ilk defa yolculuğa çıkıcam karar veremedim :D

Geri