Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Maltepe'deki Tandem Bisiklet.

auuy

Üye
Tepki
0
İsim
AHMET UĞUR YILDIZ
Bisiklet
Merida
Merhaba. İnternette tesadüfen (link) da bisiklet fiyatlarında indirim olduğunu gördüm. Bu siteden yahut bizzat mağazadan alışveriş yapan kimse var mı? Beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Merhaba,

Ben bir kez internette görüp sedona marka (moon) kasklar için gitmiştim, görevli internetten daha yüksek bir fiyat söyleyip sitenin hatalı ve güncellemesinin eksik olduğunu söyledi. Ben de "hay hay" dedim ve bir daha oradan geçerken bakmadım bile. İstanbulda onlarca profesyonel bisikletçi var, sırf bir iki kilometre yakın diye imtiyaz geçemem.

Ben bisikletimi oradan aldım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Diğer bisikletçiler gibi elinde olan kadro boyunu satmaya çalışmadı en azından. Turhal ya da Turhan Bey ilgilenmişti benle, oldukça ilgili ve samimi biriydi. Aksesuar çeşitleri de vardı bol bol. Yalnız yukarıdaki arkadaşın yazdığını da dikkate almak gerek tabii ki.

@mustafaguler Teşekkür ederim yorumunuz için.

@mustafaguler Evet özellikle fiyatı ile ilgili soru sordum ama henüz geri dönüş olmadı. Yine de teşekkür ederim bilgilendirme için.

Küçükyalı'da bisikleti eve bırakmaya her gittiğimde önünden geçtiğim bisikletçidir kendisi.
Özetle REZALET HİZMET 'in TDK'daki 2. karşılığıdır kendisi. Şöyle anlatayım:
Kendisinden daha önce sadece 1 alışverişim oldu ama 1 alışverişin çok daha ötesinde maceralar yaşadık kendileriyle. Sorun şu ki sadece müşterileriyle değil müşterisi olmayan alakasız insanlarla bile yüz göz olmak isteyen psikopat bir bisikletçidir kendileri.
Yaklaşık 1 yıl önce Kron XC500'ümün arka Rubena lastiği patlamıştı ve en yakın bisikletçi o olduğu için oraya gittim. Lastikler konusunda da çok bilgili değildim ve mağazanın konseptine güvenerek kalitelidir herhalde dedim ve lastiğimi ordan aldım. Lastik almak için mağazaya girer girmez o pesimist paragöz aç gözlü ve düşmancı havayı hemen sezdim zira bisikletçi lastiği satmadan bisikletime çamur atmaya başladı. "Kron mu öff, normaldir böyle sorunlar, çinde üretiliyor bunlar hep çin malı dandik, bak merida var taş gibi burda" gibi laflarla kendi malını öne çıkarmaya çalışıyordu. Hayır yani be adam sen lastiğimi değiştireceksin sanane ulayn yani bisikletimden iyiyse iyi, zaten senin sattığın Merida'yla kıyaslayan yok ki. Böyle bir karşılamadan sonra içimden söve söve mecburen lastiği aldım ve çıktım mağazadan. Yalnız sorun satıcının bana pohpohlayarak bitiremediği "RUBENDAN DAHA İYİ" OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİ CST LASTİKLERİN internetteki fiyatından 2 kat pahalıya satmış olmasıydı. :mad: hem sen müşteriye saçma sapan kandırmacalarla cst gibi çöp bir lastiği rubena kadar iyi diye sat hem de olmadık bir fiyat biç üstüne (55 lira istedi).
Her neyse bu sadece maceranın başlangıcı. 2 ay önce bisikletimi sattım. Alıcı abimizle yine en yakın bisikletçi olduğu için Tandem'e götürttük bi baksın parça ömürlerine falan diye satıcı yine başladı "Yaa arkadaşım kron çin malı bak burda Merida var bak bak taş gibi" demeye. Yahu arkadaş bisikleti satmak üzereyim hem alıcı hem satıcı memnun satıştan kaldı ki bisiklette bir sorun da yok(bunu da üzüle üzüle söyledi ordaki eleman. Sanki bisikletin sağlam olması ona bir şey kaybettirecekmiş gibi) gelmiş kendi malını satmaya çalışıyor hâla. O gün orda artık kendimi tutamadım ve "Sen benim Kron'a çamur ata ata bitiremedin sanki Giant, Canyon, Cannondale falan satıyorsun yeter be kendi malına bak biraz da kardeşim!" dedim ve tartışmalarla ayıldık ordan.
Şimdi yeni bisikletim Focus Cayo ile her önünden geçtiğimde pis pis bakış atar bana :D bu sefer nasıl bir çamur atacak diye sabırsızlıkla bekliyorum. Burdaki 3-4 paragraflık sert eleştiri yazım o açgözlü herife az bile. Zaten mağazaya gider gitmez dediğim havayı sezeceksiniz. İyi günler efendim.
Tandem Bisikle Pişmanlıktır...

Merhaba. Tandem bisiklet ile yaşadıklarınızı üzülerek okudum. Yazınızı okumadan önce oradan 2015 model Merida Scultura 100 marka model bisiklet siparişi verdim. Şu anda bisikleti teslim aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Belki sizinkinden farklı olarak onlardan alışveriş yaptığım için yaşamamış olabilirim. Bilmiyorum. Sizinkisi kötü bir tecrübe olmuş maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yani o kadar boş camurlar atmissiniz ki kucukyali tandem bisiklete tanimasam vay arkadas diyecegim

bu yaz bisikletin sol pedali kirilmisti, tandemde degistirelim dedik biz de, çok paragözler kendileri. en dandik pedala bile 25 TL fiyat çektiler, sadece sol kirikti, sag kalsa deyince olmaz bu cift takilir illa ki deyip kirdilar sag pedali da. Alisveris yapmayin buradan

@Kaptancan

Can kardeşim.

Pedal 1 adet satılmaz. Senin sağ yada sol pedallarınından herhangi biri arıza yaptığı zaman ikisinide değiştirmen gerekir. Burada yanlış bir durum yok. Esnafın elinde çıkma birşey varsa ve uyum sağlarsa amenna.

Diğer pedalını nasıl kırdılar anlamadım. En fazla anahtarı alıp söker !

Fiyat pahalı gelebilir orası kişisel bir durum.

@mtb_rider biz zaten pedali cift aldik. Diger pedal kalsin dedik, o pedali kirip parcaladilar bildiginiz, sökme falan yapmadılar. Yani tamamen satisa dayali bir politika uyguladiklarini dusunuyorum

Linkini paylaşmış olduğunuz ürün pedal değil, pedal kolu

@behcetatinc Bisiklet Pedal, Sağ Sol Takım A Kalite Feimin Marka, Bilyalıdır - n11.com
Çift pedal 11 tl

Anlatılanlar şaşırtıyor. Şimdiye kadar hiç olumsuzluk yaşamadım 'Elhamdülillah' Gürkan abi var, muhtemelen sahibi. Gayet iyi, yardımsever bir kişiliği vardır. Btwin bisikletim hakkında ağzını açıp tek kelam etmemiştir kendisi.

Bu güne kadar Kask aldım, akord yaptırdım vs. Memnun kaldım.

Açıkçası benim de bu kadar aradan sonra aklıma geldi bir araştırayım dedim bu kadar olumlu yorum da beni şaşırttı :) bisiklete göre muamele yapıyorlar demek ki

@Kaptancan adamın bisiklet ile alıp veremediği yoktur herhalde, geçen gittiğimde epey muhabbet ettik. Servisin işini daha çok seviyorum diyordu yılın belirli aralıklarında shimano eğitimlerine gidiyorum, bu yaşta beni talebe yaptılar diyordu.

Gürkan abi adam gibi adamdır. 7 yıldır ona giderim ki bisikletimi ondan bile almadım.. küçük şeylere lastik şişirmeye bile para almaz. Haksızlık etmeyin...

• Beğen
Tepkiler: BySuvari
@Kaptancan ben tek satılmıyordur demedim. Ama senin verdiğin link pedal kolu çıkıyor, kontrol et istersen

Geri