Teşekkürler, Küçükyalı-Tandem Bisiklet
Gürkan âbi 'den 2016 Mayıs ayında bisikletimi satın aldım. Ticaretinden ve kişiliğinden oldukça memnun kaldım. Yol bisikleti aldığımdan ve tecrübesiz olduğum için, çok fazla sorun yaşama potansiyelim vardı. Bu konuda gerek kendisi gerekse çalışanı, herzaman yardımcı oldular. Bir defa bile sorduğum soru yada takıldığım nokta, havada kalmamıştır. Zaten servis konusunda en iyi shimano servisi seçilmişler. (eniyishimanoservis . com)
Bir defa kendisiyle konuşun, tecrübe ve bilgili olduğunu hissedeceksiniz. Fiyat konusunda ise açıkçası herkesin bütçesi farklıdır. Sana 30 liralık lastik pahalı gelir, başkasına ucuz. 50 TL conti. iç lastik satan başka yerlerde var, o zaman onlarıda topa tutalım.. Herkes bütçesine göre seçim yapar.. Burada pahalı diye hakaret etmenin ne mantığı var ?
Ufak şeylerden zaten para aldığını görmedim. Lastik şişirme vb. Gidip 5 dakika durun, gelen başka müşterilere davranışını izleyin. Zaten direkt kafanızda notu vereceksiniz.
5. mesajda rezalet vb. ağır ithamlarda bulunup, sorun yaşayan arkadaş, epey haksızlık etmiş. Takındığı tavır kötü. İnsan memnun kalmazsa bile hadi diye sorun da yaşadın, hakaret eder mi? bu hakkı kendin de nasıl buluyorsun ki. Ayrıca bir satıcıdan paragöz olarak bir hisse kapıldıysan, ne diye 2. defa gidersin ? bana hiç inandırıcı gelmedi.
Velhasıl kelam;
İşi bilen, tecrübesi 20 yılı aşmış birinden hizmet almak istiyorsanız, Gürkan âbi iyidir. İstanbul da sayılı bulabileceğiniz yerler arasındadır. Değerini bilmekte fayda var.
Herkese iyi forumlar.