vegancycle
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Evren Aydın
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba, benzer sorular defalarca sorulmuştur, ancak kafası karışık bir bisiklet sever olarak fikir ve deneyimleriniz benim için önemli. Hem antrenman yapmak hem şehir içi ulaşım sağlamak için bir bisiklet alacağım. Specialized Crosstrail Comp Disk kullanıyordum ve bisikletim çalındı. Şehir içinde amortisör hep kilitli kaldı bu yüzden düz maşaya geçmeye karar verdim. Ve daha hızlı, agresif bir bisiklet beni daha mutlu edecek diye düşünüyorum. Yol bisikleti ile trafiğe çıkan var mı? Fren mesafesi vs ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyor musunuz, pratik yaparak alışılabilir sorunlar mı? Yoksa bir fitness bisiklete mi yönelmeliyim? Ki ilk başta düşüncem buydu.
Fitness bisiklette, Specialized Sirrus Sport ve Elit modelleri arasında kalmıştım. (Birde Giant escape air düşündüm ancak ondan vazgeçtim)
Şimdi ise eğer yol bisikletine karar verebilirsem bütçemi biraz daha yükseltip kadroya yatırım yaparak Allez Sport Saxo Tinkoff Edition almayı düşünüyorum. Ancak bu erkek kadrosu. Giriş, orta seviye kadın yol bisikleti bulmak çok zormuş. Bütçemi de yükselterek alacağım bir bisikletinde uzun ömürlü kullanım sağlaması ve beni mutlu etmesini istiyorum. Kadın kadrosu olmaması büyük bir sıkıntı yaratır mı sizce? (Vücuduma mümkün olan en uygun kadro seçildiğinde dahi.)
Herkese teşekkürler.
Fitness bisiklette, Specialized Sirrus Sport ve Elit modelleri arasında kalmıştım. (Birde Giant escape air düşündüm ancak ondan vazgeçtim)
Şimdi ise eğer yol bisikletine karar verebilirsem bütçemi biraz daha yükseltip kadroya yatırım yaparak Allez Sport Saxo Tinkoff Edition almayı düşünüyorum. Ancak bu erkek kadrosu. Giriş, orta seviye kadın yol bisikleti bulmak çok zormuş. Bütçemi de yükselterek alacağım bir bisikletinde uzun ömürlü kullanım sağlaması ve beni mutlu etmesini istiyorum. Kadın kadrosu olmaması büyük bir sıkıntı yaratır mı sizce? (Vücuduma mümkün olan en uygun kadro seçildiğinde dahi.)
Herkese teşekkürler.