Bu hafta sezonu açtım, fakat turun başında bana eşlik eden arkadaşımın lastiği patlayınca tur bizim için çok kısa sürdü.
Acemiliğimize rağmen lastiği değiştirerek iki kişi de olsa yolumuza devam ettik.
İyi bir ısınma turu oldu.
Haftaya görüşmek üzere
Uzunca bir süredir turlarınıza katılamadım. Gördüğüm kadarıyla forum da eskisi kadar aktif değil. Turlar devam ediyor mu? Aynı yerde buluşuluyor değil mi? Hareket saati 08:00 mi? 09:00 mu? Katılım eskisi gibi yoğun oluyor mu?
Arkadaşlar Avrasya bisiklet gezisine katılacak olan var mı? Türkiye turu son etabında pro'lar başladıktan sonra çıkış verilecek. Avrasya Maratonun'da koşarak Asya'dan Avrupa'ya geçmişliğim var, şimdi de bisikletle Avrupa'dan Asya'ya geçme düşüncesi ilginç geldi.
arkadaşlar selam, hafta sonu sabiha gökçen turu devam ediyor mu, yeri başlangıç saati değişti mi? bir ameliyat nedeniyle uzun süre sahadan uzak kalmıştım, nisan'da başladım tekrar.
Geçmiş olsun Bahadır Abi. Ben de bisiklete dönmek için gün sayıyorum. Sol elimdeki şişi, bu hafta başında başladığım sıcak su içinde sabunla masaj biçiminde yaptığım fizik tedavi sayesinde indirdim. Ağrılarım da bayağı azaldı. Şu an başparmak destekli ateli yalnız dışarı çıkarken takıyorum. Haftaya kontrol için hastaneye gideceğim.
Şu çıkış saati 8:00 mi oldu? Biri yanıt verebilirse iyi olur. Bir kaç haftadır kah Sileshi Sihine oldum, kah Gebrselassie oldum koşuyorum . Koşmak sanki daha zevkli. :in:
Merhabalar, daha önce sabiha grubuna hiç katılmak kısmet olmadı ama en kısa zamanda katılmak isterim, bir de antreman arkadaşım var katılmak isteyen... haftasonları genelde saat kaçta ve nereden start alıyorsunuz? görüşmek dileğiyle...
Osman Selam;
Birşey sormak istiyorum , isim benzerliği olup olmadığını merak ettim de, yeşilyurt spor klubünde ağabeyin ile birlikte bisiklet antremanlarına gelmiş miydiniz ,
O zamanlar Vedat hoca vardı,
Evet, syt093 aynen benim.25 sene sonrası Çocukluk sevdamı tekrardan devam edebilme mutluluğu içindeyim.Sen isim söylermisin hangi yakada oturuyorsun nerede ve ne zaman bisiklete biniyorsun görüşelim