Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet kiralama

abidin89

Aktif Üye
Tepki
68
İsim
Abidin
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaslar istanbulda avrupa yakasinda tur bisikleti kiralayan biyer varmi acaba

Scudo
@abidin89 Bakırköy veya yakınlarında iseniz Tilmen bisiklet var.Anadolu yakasında da bisiklet gezgini, Gürsel Akay bisiklet veya velespit kiralıyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: abidin89
@abidin89
kiralarsanız burada da bilgi aktarında başlığa giren herkes bilgi sahibi olsun. şimdiden teşekkürler

• Beğen
Avcılar'da var mı?

SAhilde de kiralayan çok var. Avcılar sahilde ama sahil dışına veriyorlar mı bilmiyorum.

Avrupa yakasında bikeandoutdoor var Beşiktaş ta

• Beğen
Florya sahilde bisiklet istasyonları var. Gerçi sahilde turlamak, vakit geçirmek isteyenler için sanırım o da

@Aazam
Onlara bir baktın mı? Ben baktımda. Eşek ölüsü daha hafiftir. O bisiklet yerine mobilet motorlar vardı eskiden, onun motorunu söksen pedal taksan, o bisikletlerden daha hafif olurdu. Belediye sağolsun bir hizmet yapmış ama sanki türke, japon işkencesi yaptırmak için özel olarak dizayn edilmiş :)

@soneryen

Yapma ya? Ondan haberim yok. Milleti sürerken görüyordum sadece :kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Yeniköy'de Sedona Concept mağazası var orada da kiralıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
@Aazam
Ne yapsın insanlar koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyorlar

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
bir de yeşilköy sahilde kiralayanlar var ama fiyatlar uçmuş. adamlar yarım saatine 15 lira fiyat çekiyorlar. 30-40 saatte bisiklet fiyatını amorti ediyorlar. belediye bisiklet kiralamaya başlayınca fiyatları düşürürler belki.

Bakırköy tilmen bisikletten kiralımştım geçen sene sedona mtb günlük 50 tl idi ama bisiklet güzeldi.

Merhaba arkadaşlar,

Emirgan Korusunda bisiklet kiralayabileceğimiz bir yer var mı? ve ya çok yoğunluk olmayan ve çok uzak olmayan başka nereleri önerebilirsiniz?

teşekkürler

Emirgana en yakin bildigim sedona concept var yeniköyde.

Sahil hattindaki Isbike projesi bitince cok daha fazla imkan olacak :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedona Concept'ten geçen sene kiralamistim, otomatik 2 vitesli iğrenç bir bisiklet vardi sadece

Geri