Yakınlarda bu iş için biçilmiş kaftan uludağ gibi gözüküyor. facebook tan takip ediyorum. Gelelim istanbul'a. haritada göstermek yerine işin kolayına kaçıp tarif verelim. şile istanbul istikameti sofular sapağını geçtikten sonra sotede gülünç iett durağı göreceksin. oradan orman bolünmüş yoluna gir yaklaşık 1 km sonra mükemmel deniz manzaralı. adrenalin dolu çok sert inişleri keşif edeceksin. Tehlikelerine gelince. Benimki gibi önden çekiş araba ile gidersen orman yolunda çok ilerleme yağmur net balçık etmiş ben batırdım yağmursuz havada yolu okuya okuya dikkatli git hatta orman yoluna girip 100 m sonra bisikleti indirip devam et. inişlerde ise yolda yağmur oluklar halinde toprağı oymuş o noktalarda net bisikletten düşeceksin. alabileceğin yüksek güvenlik önleminin yanı sıra mutlaka bir arkadaşını götür. çünkü çoğunlukla telefon çekmiyor.
Malatya'da kapalı çarşı var üstü meşhurdur downhilcisinden apaçisine stoppie ile 30 metre gideni altı kapalı çarşı üstü botanik bahçesi gibi heykel ve çiçekler var lastiği güzel tutan özel bir betonu var Malatya'da downhill yapmak isteyenlere duyurulur
Nasıl daha önce aklıma gelmedi kendime şaşırdım. Sert eğimi, çukur, mazgal, sürücü ve insanları ile risk, tehlike, adrenalin için biçilmiş kaftan. kirazlıtepe yokuşu ; - )))