Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da güvenilir bisikletçi

Doğan_Öztürk

Forum Demirbaşı
Tepki
619
İsim
doğan
Bisiklet
Canyon
merhaba arkadaşlar özellikle istanbul andolu yakası için bisikletinizi gözünüz kapali bir şekilde teslim edeceğiniz bakımlarını ayarlarını düzgünce yapacak bisikletçi varmıdır acaba?? işini baştan sağma yapmayan birileri lazım.

Scudo
kadıköyde oturuyorum bisikletimi kendim topladım ufak tefek sorunlar çıktı ATİLLA BİSİKLET var arkadaşlar çok ilgili vites ayarlarımı yaptı para bile istemedi ben zorla verdim nuh kuyusunda üsküdar vergi dairesini geçince 200 metre sağda tavsiye ederim

@CANOZAN teşekürler bikaçkere dilim yandıda bisikletçilerden artık yoğurdu üfleyerek yiyicem..

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
Turkuaz bisiklet bakırköy

Temiz iş bisiklet - Osman usta - Sahrayıcedid

@Kuzey Ege
:harika::harika: abi bekliyoruz dükkan haberini :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
teşekürler arkadaşlar. geçenlerde bakıma verdim bostancıda cafe görünüşlü bir bisikletçiye bisikleti aldıktan 3 km sonra bisikletin arka tekeri çıktı sürüş esnasında allhtan hızlı gitmiyordum. bisikleti geri götürdüğümde bilader ne iş dedim bizimi öldürücen adamın verdiği tepki salcano model bisikletlerin genel sorunu bu abi dedi. bende OK... dedim.. olay bu bu tarz şark kurnazlarından alhh bizii korusun..

aslında herkez kendi bakımını yapabilecek pozisyona gelsie böyle tiplere para kazandırmayız. ben yavaştan öğreniyorum.. o günden sonra..

bostancı ATİLLA BİSİKLET cidden gözünüz kapalı güvenebilirsiniz bu kadar ilgili başka biyer olamaz hem fiyatlarıda gayet makul

bence sitesindeki fiyatlara pek bakmayın dükkana gidince daha uygun

@Kuzey Ege abi profilin hata veriyo ö.m atamadım kusura bakma burdan yazıyorum şu bisiklet işleri için sürekli bisikletçilere taşınmaktan sıkıldım bende en uygun çözüm yolu bi multitool alcam bir konu açarakta forumun görüşlerini almıştım intte bi multitool gördüm topeak 20in1 pro diye (link) sence iyimidir 100 tl vermeye değermi kısaca her işimi görürmü :confused: ?:eek:ops:

Vede bu aleti türkiyede bulabilirmiyim bide kargo parası vermek istemiyorum :(

@Ulaş Çavuşoğlu
Bence bu toolboxlar iyi ama bende hepsi oldugundan ihtiyac duymadim.
Telefondan tam goremedim eve gidince detayli inceler mesaj atarim

@Kuzey Ege hepsini ayrı ayrı almaya kalksam tek seferde çok yüksek meblağlar çıkabilir bende tek vuruş yapıyım dedim belki herşeye yetmeyebilir ama işimi görsün yeter

@chnkrmz
Valla haci simdilik farkli olaylara girdik de mart nisan gibi bi atolye yapicam kendime ins.

@chnkrmz
Atolyeyi balatta bir ara sokakta yapicam. Oturup cay icmelik tamir yapmalik takilmalik bir ortam olacak bize ait.
Orada toplanip calismalar yapicaz, bir nevi arge.
Ortasina bir de soba kurariz oh mis, kisin dusunsene cihan ortami!!!

@Kubilay Koparan
Abi simdilik erteledik. Ama kendime bir tezgah yapip haftasonlari hobi amacli takilmalik baslayacagim.
Zamanla gelisir gider. Simdi calisiyoruz, birakicaz zamanla otursun.
Amerikalilar buna "step by step" derler...

• Beğen
Tepkiler: Ramon1990
@Kuzey Ege
abi süper ya :kedicik:

Geri