a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
Tesadufen basaksehir deki probike a gittim son kalan shimano ultegra r8000 11 32 rubleyi 525tl pesine aldim. Maalesef bu seferde ruble takma icin bir aparat varmis onu ariyorumKaraköy'de Probike var ..
Probike kaliteli bir yer. Pelin ve Oğuz bisikletçi oldukları için her konuda destek oluyorlar, güleryüzlüler de. Fiyat konusunda piyasaya çok hakim değilim ama yapabilecekleri ne varsa yaparlar.Tesadufen basaksehir deki probike a gittim son kalan shimano ultegra r8000 11 32 rubleyi 525tl pesine aldim. Maalesef bu seferde ruble takma icin bir aparat varmis onu ariyorum
Caddebostan veya maltepe içinde bulunan hidrolik yağ değişimini muntazam bir şekilde yapan bisikletçi bilen var mı?
Atek bisiklete bakabilirsinCaddebostan veya maltepe içinde bulunan hidrolik yağ değişimini muntazam bir şekilde yapan bisikletçi bilen var mı?
Türkiye de güvenilir esnaf zor bulursun. Bazılarının güvenirlilikleri sahtekar olmalarından değil bilgisiz ve beceriksiz olmalarından da kaynaklanıyor.Merhaba internet üzerinden bisiklet almak istiyorum “alatin”üzerinden ne kadar güvenilirdir daha önce alışveriş yapan var mı acaba?
mesaj yazılalı 9ay olmuşTürkiye de güvenilir esnaf zor bulursun. Bazılarının güvenirlilikleri sahtekar olmalarından değil bilgisiz ve beceriksiz olmalarından da kaynaklanıyor.
Bir internet sitesine girip alışveriş yapıyorsunuz k.kartınızdan da ödemeyi yapıyorsunuz, bekliyorsunuz mal gemiyor. Adam kusura bakmayın stoklar bitmiş internet sitesini güncellemeyi unutmuşuz diyor parayı iade edin denince gelecek aya yollarız vs. diyorlar. Bu gibi sebeplerden çok mecbur kalmazsam Türkiye deki firmalardan internet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Yurt dışı alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım (tabii orada da bilindik siteleri seçmek zorundasınız)
İnternetten siparişi vermeden önce adamları arayıp stokları sorun. Gerçi o da çözüm değil telefondaki adam da o güncellenmemiş siteyi açıp bakıyor ve evet istediğiniz var alabilirsiniz diyor. Bizde ticaret tam Allahlık. Ne alacaksan gidip göreceksin, bakacaksın sonra alacaksın. Sitede kırmızı görürsün o sana maviyi yollar ,,. Kırmızı yoktu bunu yolladık aynı mal ne olacak der.
olsun başka birinin işine yarar aynı durumda olan biri yararlanır.mesaj yazılalı 9ay olmuş