@s1nan_guv.Yol bisikletimle e 5 te çok gittim.Sen daha yeni olduğun için deneme bile sakın.Fenerbahçe-Tuzla yaparsan 100 km yi bulabilirsin.Diğer alternatiflerden çok daha güvenli olduğunu düşünüyorum.
@s1nan_guv aslında bu konuda haklısın bugün saat 6 ya doğru bir girdim adamın biri arka tekerime oturdu (sinirden güldüm) kalkın lütfen dedim bisiklete akbil bastın mı filan dedi kavgalık olduk baya anlayışsızlar ama iş saatleri dışında gidince boş oluyor.
Herkes Anadolu yakasindan alternatifler sunmus. Avrupa yakasindan haber yok. Her taraf eskiya yatagi cunku. Biz Avrupalilar cok garibaniz. Keske yasadigimiz yer de adi gibi "Avrupa" olsa.
@s1nan_guv.Tam olarak güvenli diye bişey yok aslında.İnsanlar kaldırımda yürürken araç altında kalabiliyorlar.Güvenli bisiklet sürebilmek için yollar ile birlikte mutlaka bütün algı organlarımız ile hareket etme durumundayız.
Veledroma gidin.Takın kulaklığı oohh miss.Korna yok bişey yok.Hem tam kadans antremanı için yer.Bir tur 400 metre.10 defa döndünmü 4 kilometre yapar.100 km için 250 tur baya fazlaymış.Bi arkadaş olursa eğlenceli olabilir ama.
@s1nan_guv hocam ben ayazağadan başlayıp beşiktaşa oradan da sahil yoluyla floryaya kadar gidiyorum , aynı yol üzerinden beşiktaşa gelip barbarosu çıkmadan sahilden istinyeye kadar devam ediyorum sonrasında istinye bayırı , maslak ve ayazağa şeklinde turumu bitiriyorum. yaklaşık 70 küsür km oluyor ve eğer yeni başladıysanız bir anda 100 km veya üzeri yol yapmanızı tavsiye etmem
İstanbul izmit. 100 km. Bu kadar mesafeyi ne yapacan ) hem acemisin hem uzun mesafe istiyorsun istanbulda 100 km uzun mesafe bulamazsın. İstanbul içi bile 50 km değil
E5 den tuzla. Tuzladan sahil yolu pendik krtal moda oradan evine geçersin
@s1nan_guv ben bisiklete tamamen yeni başladınız zanettim afedersiniz , o zaman söylediğim rota size uygun olacaktır.Aşırı derecede güvenli diyemem ancak genel itibariyle rahat oluyor sahil yolunda sürmek
Kadıköy pendik arasi max 25 km falan. 70i bulamaz. Kartaldan kadıköy 15 km hesaplamistim hususi. Pendik marinada öyle cok uzak değil kartala 5 km falan zaten sınırız pendikle. Git gel tas catlasin 50