Scudo Sports

İstanbul'da güvenli bir şekilde 100 km?

@s1nan_guv.Yol bisikletimle e 5 te çok gittim.Sen daha yeni olduğun için deneme bile sakın.Fenerbahçe-Tuzla yaparsan 100 km yi bulabilirsin.Diğer alternatiflerden çok daha güvenli olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: s1nan_guv
Scudo
@PaPerOX
Metrobuse ben zor biniyorum kaldiki bisikleti bindireyim

@s1nan_guv aslında bu konuda haklısın bugün saat 6 ya doğru bir girdim adamın biri arka tekerime oturdu :D (sinirden güldüm) kalkın lütfen dedim bisiklete akbil bastın mı filan dedi kavgalık olduk baya anlayışsızlar ama iş saatleri dışında gidince boş oluyor.

@PaPerOX
Bisikletin sagini solunu cok kurcalarlar donebilirsen bisikletle donun bence

@Gökhan BİROL
Bu gidisle aticam bagaja bisikleti her hafts sonu anadolu yakasına geçerim

@s1nan_guv.Tam olarak güvenli diye bişey yok aslında.İnsanlar kaldırımda yürürken araç altında kalabiliyorlar.Güvenli bisiklet sürebilmek için yollar ile birlikte mutlaka bütün algı organlarımız ile hareket etme durumundayız.

• Beğen
@fahritus.Bu bağlamda bakarsak olabilecek en güvenli yol tek seçenek olarak Anadolu yakası oluyor.

• Beğen
Yav he he...
Tam bir şey yazacağım... Bir gülme geliyor... 100km... Güvenli falan deyince...

• Beğen
Veledroma gidin.Takın kulaklığı oohh miss.Korna yok bişey yok.Hem tam kadans antremanı için yer.Bir tur 400 metre.10 defa döndünmü 4 kilometre yapar.100 km için 250 tur :D baya fazlaymış.Bi arkadaş olursa eğlenceli olabilir ama.

@s1nan_guv hocam ben ayazağadan başlayıp beşiktaşa oradan da sahil yoluyla floryaya kadar gidiyorum , aynı yol üzerinden beşiktaşa gelip barbarosu çıkmadan sahilden istinyeye kadar devam ediyorum sonrasında istinye bayırı , maslak ve ayazağa şeklinde turumu bitiriyorum. yaklaşık 70 küsür km oluyor ve eğer yeni başladıysanız bir anda 100 km veya üzeri yol yapmanızı tavsiye etmem

• Beğen
İstanbul izmit. 100 km. Bu kadar mesafeyi ne yapacan :)) hem acemisin hem uzun mesafe istiyorsun istanbulda 100 km uzun mesafe bulamazsın. İstanbul içi bile 50 km değil
E5 den tuzla. Tuzladan sahil yolu pendik krtal moda oradan evine geçersin

• Beğen
hala e-5 diyorum abi müthiş, bütün emniyet şeridi soda şişesi camı cool bir kere :D

@anıl şentürkk
Onceden agir dag bisikletimle 30 km suruyordum beni artik 30 lar kirklar kesmez diye düşünüyorum

@s1nan_guv ben bisiklete tamamen yeni başladınız zanettim afedersiniz , o zaman söylediğim rota size uygun olacaktır.Aşırı derecede güvenli diyemem ancak genel itibariyle rahat oluyor sahil yolunda sürmek

@Burçin Çoban

Kadıköy pendik arasi max 25 km falan. 70i bulamaz. Kartaldan kadıköy 15 km hesaplamistim hususi. Pendik marinada öyle cok uzak değil kartala 5 km falan zaten sınırız pendikle. Git gel tas catlasin 50

• Beğen
Geri