Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da jant ören?

bozokaydin

Daimi Üye
Tepki
155
Arkadaslar, Istanbul'da

Mavic X517 Jantlar, Novatec 32 delik gobekler ve DT Swiss Aerolite teller-Aluminyum tel baslari ile jant orecek birilerini biliyor musunuz? Aerolite tipi teller ile deneyimli biri olmasi lazim. Yardimci olursaniz cok memnun olurum. Ucreti isciligi neyse verecegim.

Scudo
istanbulu bilmiyorum ama ankarada erdoganlar bisikletin ustası jant konusunda benim tanıdıgım en kaliteli ustalardan biri. sıfırdan örme işlemini 100 örülmüş janta akort ayarıı da 50 tl den yapıyor. geçen gün görüştüm daha.

@Bahadir.Karaca

bende ordan shimano jant aldım.hazır jantın akordunudamı 50 tlye yapıyor?

@xman

ben jantlarım yaptırdım 10 tlye tamam akord ip gibi ama 1 hafta geçmeden tel kırma vs olaylar oluyor...:in:

Anlıyorum, ancak örneğin ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, belki verdiğim rakam düşük olabilir ama yapılan işin aynı olduğunu söyleyebilecek bir tecrübeye sahibim,yalpa yapan bir jant dümdüz dönüyorsa başka ne yapılabilir ki, bunu usta yaparken de görüyorum, yaş olarak 50 desem.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
hani parasınıda geçtik bu işlerinde bisikletin üzerindeki janta 300 lira para verdim diyince gülen adam nekadar yapar jantı mechul tabiki.ama böle insanları ustaları bulmak zor sizin orda var yaptırdınız 50 lira 25 lira 10 lira vs.diğer insanlar napıcak heryerde işin ehli insanlar olsa keşke.ama malesef yok.sınıf yükseltceğine bisikletçiler düşürüyorlar.dahada.neden geneli çocuk kullanıcılar 3 5 kuruşa satılan bisikletler.15 lirayi duyan adam yuh diyorsa siz düşünün.. gerisini.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
@koraycan

Birader benim post ile alakası ne? Serkan Istanbul'da işçiliğinden oldukça iyi bahsedilen birisidir. Mesajını düzeltip, yanlış anlamaları engellersen sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@Aybars Öge Sürücü

çok özür dilerim aybars kardeş.cevapla butonuna bastım direk genel cvp veriyim diye sonradan farkettim.senin yanıtına cvp verdiğini ölece kaldı kusuruma bakma.bir anlık dalgınlık.iyi akşamlar dilerim.

@Aybars Öge Sürücü

Tesekkur ederim. Serkan Bey, malzemeleri musteri getirince de jant oruyor mu acaba?

Bende jantlar, gobekler, teller, tel baslari hazir durumda.

@bozokaydin

Kesinlikle ; Serkan'ın böyle saçma sapan kaprisleri yoktur. Sonuçta sizin elinizdeki malzeme fazlalık olabilir, bir arkadaştan gelmiş olabilir, hediye olabilir. Buna kimse karışmaz. Bizden alsaydınız yapardık diyen varsa; kapasın gitsin dükkanı...

@Aybars Öge Sürücü

Bakırköy şubesindeki usta Özgür abi.
Specialized Big Hit 2 Custom
Bu linkteki o ve onun bisikleti. Jantlarını da kendisi ördü diye hatırlıyorum.

Arayıp bilgi alın bi :)

Aynı sıkıntı bende de var..

Elimde 28 inçlik 24 delikli hazır örülmüş ve hiç bir sıkıntısı olmayan jantın göbeğini tasarladığım bir bisiklet için satın aldığım 24 delikli disk fren uyumlu ve rulmanlı kaliteli bir göbekle değiştirmek istiyorum..

Yani göbeği değiştirecek..

Var mı ehli biri ıh mıh gak gug etmeyecek..

@Aybars Öge Sürücü

Aybars bey göbek benim elimde.. Sıfır kutusunda daha..

@Gökhan Toros

özgür abi o konuda çok iddaalı değil ama ;) kendi jantını örmüş olabilir, bende kendi jantımı ördüm bende mi ustayım ? Bana jant örmeyi Yeşil Bisiklet'ten Üzeyir bey ve Hakan bey öğretti. 1,5 senedir arka jantımı akort ettirmeden kullanıyorum.

Geri