Scudo Sports

İstanbul'da kamp yapılabilecek yerler

duketemre

Üye
Tepki
7
İsim
emre
istanbulda seyrantepeye ulaşım sağlayabileceğim bildiğiniz kamp yerleri var mı ? her ay 20 gün kalmayı düşünüyorum internette de baktım ama böyle bir yer bulamadım uzak yerlerde var haliyle günbatmadan kamp alanı diye bir yer var adresi İstiklal Caddesi. Zambak Sokak No: 15/3-A Beyoğlu / İstanbul ama buraya 2009 yılındaki makaleden buldum ve internette de bu yerle ilgi hiç bilgi yok şimdi durumu nedir bilmiyorum birde itfaiye bahçesine kamp kurmayı teklif etsem kabul ederler mi sizce ?

Scudo
Öncelikle merhaba, belgrad, kilyos, şile, silivri, ballı kayalar, (isminden pek emin olmAmakla bereber gebze gölü). Kamp yapılabilecek yerler.. Beykoz, ve daha ileriside öyledirr oda sizin maceracı kişiliğinize kalmış.

@duketemre

Bahsettiğiniz adreste (İstiklal Cad. Zambak Sk.) kamp alanı yok. Merkeze yakın hiçbir yerde kamp kuramazsınız, ancak tanıdık birileri varsa onun bahçesinde falan.. Bir de belki adalarda kamp imkanınız olabilir ama oralarda da polis devriye gezdiği için konaklamanıza izin vermeyebilirler.

Otobüs ile ulaşım sağlayabileceğin Ağaçlı ve Belgrat tavsiye ederim. Ayrıca Karaburun ve Tayakadın taraflarında ister sahile ister Terkos gölü etrafına gidebilirsin. Otobüs hattına yakın oldukça güzel yerler var. Göktürk, Akpınar, Çatalca tarafları da alternatif olabilir..

Bahsettiğin yerden tek otobüs sorunlu olur ama iki otobüs ile hemen her yere gidersin ..

Yaz geliyor, kamp alanı tavsiyesi olan var mı? Bisikletle gidilebilecek, yolu düzgün, eğimi olmayan bir rota sonunda, çadırın ve diğer ihtiyaçların kamp işletmesi tarafından karşılandığı yer arıyorum. İnternette Şile'de bir kamp alanı buldum ama oraya gidemem bisikletle. Zor ve uzun bir rota. Harcanırım yollarda.

Buraya bisikletle gidip kamp yapan var mı? Nasıl bir yerdir?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Belirttiğiniz yer çok güzel, geçen yıl bir arkadaşım ailece kamp yaptılar orda, kendi çadırlarını kurdular, çok memnun kalmışlardı. Ayrıca oranın kendi çadırları da var, onları da kullanibiliyorsunuz. Eğer bu yakınlarda düşünüyorsanız gelecek hafta sonu (4-5 Mayıs) birlikte gidip kamp yapabiliriz.

@Devenez ce que

Teşekkürler, haziran gibi birkaç günlüğüne düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri