Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbuldaki en iyi usta kim?

Scudo
Beşiktaş Bikeandoutdoor - Murat / Aram -

Arkadaşlar, Bostancı Caddebisiklet'in sahibi Muhammed arkadaşımız Hem çeşitli ülkelerde yarış koşmuş bir sporcu olup hemde konusunda uzman bir mekanikerdir sadece satış değil oturup sohbet edip bilgilerinden faydalanabilirsiniz, Ayrıca ördüğü jantlar inanılmazdır, iyi günler

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Artık tamir vs. işi yapmasada Gürsel Akay.

walla ustalıksa aradıgınız birincisi kelli felli olmalı kanımca :) en nihayetinde bugün yesil olsun kaçkar olsun bir çok bisikletçiye gittiğiniz zaman uc asag bes yukarı 30 yas civari ustalar karşılıyor bizleri. ben bu konuda deneyimli yaşlı her tür bisikleti sokup takmıs ustaların tercih edilmesinden yanayım :) ama parça alımı vs montajı içinse yeşil delta kaçkar velespit gibi markalardan alım yapılması ama iş bakım ve onarıma gelince cidden eski toprakların tercih edilmesinin gerekliliğini savunuyorum

Türkiye'nin en iyisi Burhan Saraçoğlu'dur derler. Sirkeci-Altınhan-Bodrumkat...

Evet Tolga arkadaşımıza katılıyorum bir bilgi birikimi şart bu yüzden bu deneyime sahip kişiler daha faydalı oluyorlar Muhammed ile bu yüzden tanışmanızı tavsiye ediyorum mesela birçok yerde bazı parçaların değişmesi gerektiğini söylerler bu genelde tamir etmeyi bilmediklerinden kaynaklanıyor Muhammed tamir edilmesi olanaksız görünen göbekleri bile adam ediyor

@Ahmet Fatih Yavuz

burhan saraçoğlu bisiklet/ ist.
sirkeci büyükpostane karşısı, fotorafçıların hanhnda 1 alt kattadır yeri

arkadaşım kron diyorsun xc 4000 diyorsun halen tamirci arıyorsun :) Git Efor bisiklete Kron deyince ilk akla gelen onlardır baktıkları zaman anlar onlar neyi var neyi yok :)

Bakırköy Metin Bisiklet servis konusunda çok iyi, Beşiktaş Bike and Outdoor da çok iyi fakat biraz yüksekti ücretleri Metin bisiklete göre

Serkan-Kackar Bisiklet
Hakan ve Uzeyir-Yesil Bisiklet
Cagri-Aktif Pedal

Ismini siraladigim ve bildigim 4 arkadas da donanim, bilgi-beceri ve iscilik olarak, en zor insanlari bile memnun edebilecek duzeydeler:in:

@temu90

Gursel Abi'yi ayri tutmak lazim.. Kimse yokken o vardi:)

Ortaköy Kaçkar bisiklette bisikletime schimona diye konustugumuz halde sram zincir taktıklarını söylediler, ben de haklı olarak uyumsuzluk yaşanıp yaşanmayacağını merak sordum kendilerine. Yaklaşımları ve cevapları son derece agresifti. Oradan çıkıp 3 dükkan ötedeki trek e girdim ve nezaket ve ilgi ile karşılaştım. Alışverişimi rahat rahat yaptım, sorularımı sordum. Birdaha da kaçkar'ın herhangi bayisine ugramayı düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Onurleo ve Berke
Bana bilerek hatalı maşası olan bir bisikleti satmış bir firma! Amatör arkadaşlarımız bu hataya düşmesinler. Bisiklet kadro boyu hakkında yardımcı oldular fakat nafile, bilerek maşası bozuk bisikleti sattılar. Bundan sonra ne Kron alırım ne de Kaçkar'a uğrarım ki, zaten uğramıyorum bile.

Ayrıca Efor Bisiklet için açtığım konuyu görebilirsiniz! Madem fabrika hatası, bu ürünü satmayacaksınız o zaman, hatta piyasadan toplatmakla yükümlüsünüz. Veya yeni maşa getirtip, müşterilerin bisikletine yeni maşa takılacak. Kesinlikle mağdur kaldım bu durumda. Sıfır bisiklete bir de tekrar maşa taktırdım! XCT ..

• Beğen
Tepkiler: Onurleo
Benim dayım iyidir...herkese kesesi mümkün olduğu kadar olurunu söyler. Israrla söylemediğiniz sürece parça değişimine gitmez amaç para kazanmak değil insanları bisiklet bağımlısı yapmaktır. Tilmen Bisiklet Hüseyin Usta...Ben yeğeni olmama rağmen hiçbirşeyi değiştirtmez.

Bakırköy, Aktif Pedal'da Özgür abi iyidir. Hem bilgili, bu işleri bilir. Hem de muhabbetiyle, kişiliğiyle 10 numara insandır.

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
@egemen kaya

Ortaköy Trek candır iyi yapmışsınız ilgi alaka güzeldir ;)

Hidrolik diskten anlayan çokta pahalı olmayan servis varmı? kadıköy-sirkeci taraflarında

Geri