Scudo Sports

istanbuldan bisiklet gelecek ama kargo fiyatları çok yüksek yardımcı olursanız

Hakan BULUT

Aktif Üye
Tepki
7
merhaba arkadaslar istanbuldan bir bsiklet alacagım ikinci el ama kargo fiyatları çok yüksek göndericek arkadas bisikleti parcalayamayacagını söylüyor.otobüslende gönderemem diyor.bu konuda deneyimli arkadalardan yargım bkliyorum kargo istanbuldan kayseriye gelecek.

Scudo
PTT kargo ile göndersin. Gidonu yan çevirsin, jantları söküp bisikletin yanına eklesin. Bu bisikleti bir şekilde paketlesin. En son, PTT Kargo fiyatları uygundu.

• Beğen
Tepkiler: Hakan BULUT
Evet PTT kargo ile en ekonomik şekilde gönderebilir.. Ancak en azından bisikletin tekerleklerini sökmesi lazım..

• Beğen
Tepkiler: Hakan BULUT
ArkadaŞlar Ptt Kargoyu Tercİh EdeceĞİm Pekİ Daha Önce Bİsİklet GÖnderenenİz Oldumu Oldutsa Ne Kadara İnanirmisiniz Özel Kargo Şİrketlerİ 90-100 Lİra Falan İstİyorlar

evet kargo ücretleri kolinin büyüklügünden dolayı cok fazla ücret istiyor; önceden ptt sadece kiloya bakıyordu fakat simdi paket büyüklügüne de bakıyor o yüzden fiyat biraz daha yüksek cıkabilir eskiye göre; yine de en uygunu olacaktır; bence kargoda "kargo değeri" gibi birşeyler vardı onu yüksek bir meblaa olarak belirtin; ola ki kargo kaybolursa verdiginiz 3-4 TL sayesinde bir nevi sigortası olur.. tabi bir de tasıyanların biraz daha korkarak ve dikkatli tasımasını saglayabilir bu ibare =)

eğer satacak kişinin istanbulda yakın oldugu bir bisiklet firması varsa ondan da yardım isteyebilir; bisiklet firmaları kargo sirketleriyle anlasmalı oluyor ve dah uygun fiyata gönderi yapabiliyorlar...

Bir de tekerleklerinin sökülmesi lazım vs. denmis; benim tavsiyem, sele ve ön tekerlek sökülsün fakat arka tekerlek kalsın.. yoksa yük arka aktarıcıya kalıp kırılmasına sebep olabilir..

14kg 25x75x130 luk paket 31.35TL tutuyor sigortalı yapılıp fiyat 700TL belirtildiginde 34.45TL ye yükseliyor (link) adresinden siz de birkac hesaplama yapın isterseniz =)

arkadaşlar ptt çalışan arkadaşlara sorsam sizden fazla yardımcı olamazlardı o yüzden sizlere tesekkür ediyorum iyiki varsınız

Geri