Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'dan Gökmen Çeper dolandırıcıdır.

Akif Bozkurt

Forum Bağımlısı
Tepki
168
Bisiklet
Giant
Gökmen çeper den sidi mtb ayakkabı aldım parasını gönderdim fakat ayakkabıyı hiç bır gerekçe belitmeden göndermedi facobooktan engelledi numarasını kapattı engelledı benı ev numarasını buldum arada açtıgındada dalğa gectı
Aklınıda olsun fotoğrafı bu
(link)

Gökmen çeper den sidi mtb ayakkabı aldım parasını gönderdim fakat ayakkabıyı hiç bır gerekçe belitmeden göndermedi facobooktan engelledi numarasını kapattı engelledı benı ev numarasını buldum arada açtıgındada dalğa gectı
Fotoğrafı bu
Cep numarası 05395691397
(link)

Scudo
Savcılığa verin, dava açılsın. O uğraşsın.
Adresini, en azından hangi bölgede oturduğunu biliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Pardon ama, neden sanalpazar, gittigidiyor gibi yerler üzerinden ilan açmasını istemediniz?

Geçmiş olsun.

Cep numarası 05395691397
Ev numarası 02128581391
Parayı bugun yatırırmısın acil ihtiyacım var vb dedi biryere verıcem dıyınce inandım bisikletçidir fılan dıye verdık annesıyle görüştüm buldum inşallah yatırıcak butun arkadaşları bisiklet camiasında hepsi şikayetçi çocuktan baskalarınada satmaya kalkışmış hatta

İSTANBULDAN DOLANDIRICI GÖKMEN ÇEPER 95 DOĞUMLU
Ayakkabı aldım parasını gönderdim ayakkabıyı göndermedi
Facebook,telefondan engelledi arada açtığındada dalğa geçti
Cep numarası 0595691397
Ev numarası 02128581391
(link)

Facebook adresini de paylaşırsan burada aslında fena olmaz.

Bebeye bak la yer mi anadolu çocuğu hemen yolladığın para kağıdını al git savcılığa suç duyurusunda bulun.

Ne acı. Değer miydi bunu yapmaya. Sanki üç kuruş ile zengin olunacak. İnşallah bu kişi hatasını anlar da telafi eder..

dün facebook da görmüştüm arkadaşı olan fotoda ki yanında olan da pek tekin değil engellemiştim önceden ağzı bozuk tipler... bir iki kere alışveriş yapıcaktım küfürlü mesajlar çektiler bir kaç arkadaşı var onlarda öyle... facebookda baktım da hepsi ayrı yalancı onun arkadaşlarının bir kaç tanesinide aynı tipler...

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim boşuna mı demişler...

• Beğen
Tepkiler: NrClskn
konu neden iki defa açıldı?

Facebook adresınden engelledı benı ve konuşan bu konu işin dığer arkadaslarıda engellemiş olsa paylaşacaktım annesının numarasıda var tekrar görüşücem herseyı tekrar anltıcam yoksa polis savcılık girecek

Yanındaki kişinin formasına bakılırsa OrbisPlus takım üyesi olduğu gözükmektedir. Takım kurucusu ve kaptanı Hamza Kansız dır. Hamza aynı zamanda arkadaşımdır kendisine durumu iletiyorum...

çok geçmiş olsun

Geri