Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

işte benim scorpion

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bisikletim bu işte bianchi scorpion 21speed. :D aslında ole pek bi övuncek yanı yok. bildigin cakal cukal işi bianchi. gecen sene aldım bi yazda hurdaya cıkarttım :D ustelik havalı korna jant kapagı falan cok abartıydı .söktum hepsini. eee yaz geldi bisiklet sezonu basladı cıkarttım depodan ve başladım işte şimdiki hali. çok masraf yaptım ama adama benzedi. bidaki seneye veya kafama eserse bu yaz ferrari kırmızısına boyuycam.:D

Scudo
güzelmiş :) ferrari kırmızısı da çok iyi gider. ama bence sen bunu biraz daha kullan bir arkadaşına sat. sadece önden amartisörlü güzel bir bisiklet al.. :)

• Beğen
Tepkiler: hsntkr
Bisikletin güzel, ilerde para biriktirebilirsen dahada güzellerini alırsın... Güle güle kullan...

:D aslında amantisorler bi işe yaramıo. ilk amantsorlü bisikletim oldugu için hiç acma ıhtıyacı duymadım ilk aldgım gbi hala odun gbi hiç varlıgını hissettirmio ama uzun bi yere gittigimde ihtyacım oluo konfor acısından. gecen gün acıyım dedim yok .olmuo. galıba bozuldu yaw

bende de bir bianchi astro vardı orta amortisör vardı hiç işe yaramıyordu. Bir gün bizim orada oturan (106 kilo) biriyile bindik (ben 65 kilo).amortisör az çok zıpladı sonra kırıldı.=);)

:D 80kiloyum hiç tınlamıo amontisor kazma sapına devam...

bendede çift amortisor var arkadas kulanmıyordu ondan aldım.. ileride alacak olursam full karbon paklar benı :) 40 kılo bisikleti taşımak zor kendım 60 kıloyum :D

dostum benim ilk bisikletimde bianchi idi rcx 202 gayette başarılıydı hani taş gibi bisiklet dağ tepe taş yar gitsin
banamısın demiyor o bisikletle şehirler arası bile geziyoduk sırf hammallıkmış ama şimdi özgürlük pedalda
bnmde sana tavsiyem tek amortisörlü bi bisiklet almandır hani :in:

aynı bisiklrtin zoom u ben de cok agır kaldırılmıyor hıc masraf yapma ilerde yeni almaya ben en fazla bir gunden 140 150 kılometre gıdebıldım o bisikletle 9 saaatten fazla zamanımı almıstı

Geri