Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

işte benim sefil bisikletim...utanarak sunuyorum...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kardeşim bisikletine kavuştuğun için cok mutlusun. Sana bir kez daha hayırlı olsun diyorum güle güle kullan. Banada bisikleti sevdirdiğin için teşekür ederim yakında bende bisikletime kavuşucam.

• Beğen
Tepkiler: boreas
Scudo
Kardeşim ben benimkini satacaktım 1 hafta daha bisiklet almasaydın, bu kez sen yalnız kalacaktın :) .Şaka bir yana iyi gazladım itiraf et .Dilek yok bu mesajda zaten birlikte pedallıyoruz:D . Birlikte paralayacağız bu kronu da :D

@nuriaktürk
çok teşekkürler nuri abi.

@straus
kardeşim benim sende bir al bisikletini inan ben daha çok istiyorum. bisiklet bir tutkudur. bu tutkuyu sende edindin artık kopamassın

@r_scribble
varya resmen ağladın al artık diye... bana kalsa 2sene daha para biriktirip karbon kadro almaya niyetlenecektim.:D
buarada şair gibi yazmışsın kafiyeli falan :D

Tayfurcuğum, güle güle kullan, çok güzel bir bisiklet. Gerçi sana "daha hafifleri, illaki hafifleri" lâzım ama ne yapalım idare et be kardeşim. Bu pazar uzun bir deneme sürüşü yaparız umarım...

• Beğen
@M.Ergun GÖZET
teşekkürler argun abi. idare edeceğiz artık. yarın yollara çıkıyoruz

@byloft
inşallah :D

Harbiden rezil bir bisikletmiş hayatım da gördüklerimin en dandiği belki de :) ama ne yapalım artık almışsın yolun açık olsun.

• Beğen
ne demek utanarak sunuyorum bunu kendime ve biricik kron xaos'uma hakaret olarak algılıyorum ;) dermişşşiiiim bisikletin gerçekten çok hoş bendede xaos var yakında koyacam fotoları deişiklik yaptım biraz bende param yetseydi bende psylo düşünüodum ama nasip güle güle kullan

• Beğen
@cyclist_43

kron kardeşliğine ben katıldım. inşallah senin çok daha iyi bir maşan olur. senin fotolarıda bekliyor bütün forum merakla

walla sen bunu utanarak koyuyosan ben hiç koymasaydım çok güzel bisikletin var kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız, belasız ve keyifli sürüşler...

• Beğen
ya şimdi birşey diyeceğim... yahu biz napalım 14 kilolarla çıkıyoruz. gidiyor da aygıt:) sen şimdi benim hurda diye 12,7 kg ı sunuyorsan sanırım seveceğin bir bisiklet 8-9 kg falan olacak:)

söyle biz ne yapalım????

hayırlı olsun. severek bin inşallah:):):)

• Beğen
@ataruh

Bir konu işte bu kadar güzel yazılır , güzel açıklanır . Genelde insanlar bisiklete binmekten çok geyiğini yapıyorlar ....
Örnek : Cumartesi ve Pazar İst. Anadolu Yakasında grup ile bisikletle spor yapmak isteyen insanları grubumuza davet ettik sonuç 1000 küsür adet konu görüntüleme gelen kişi sayısı 6 yada 7 kişi ikinci kez gelen kişi sayısı sadece iki ama lafa gelince yazan yazana 40 km ortalama giderim İzmiri fetih ederim falan filan eeee hadiyin yooook niye ? Yusuf yusuf ....

• Beğen
Tayfur'a biraz haksızlık yapılıyor. O yalnızca bindiği bisikletin daha eziyetsiz sürüş sağlamasını istiyor. Kendisi yakında beden eğitimi öğretmeni olacak ve burada yazan bir çok kişiden daha bilimsel bakıyor spora. Ben bir ağabeyi olarak onun sportmenliğini ve düzgün kişiliğini biliyor ve ona "inşallah daha iyileri de nasip olur" diyorum...

• Beğen
@Bülent ÖZER

çok teşekkürler bülent abi

@samsunbisiklettuning
teşekkürler fakat forumda genelde deore lx donanimli bisikletler yada 1milarlık maşalar falan filan gururla sunuluyor bende böyle yazdım. sende koy ama gurur duyma

@sarda

çok sağol amin diyelime cümlemize kaza bela gelmesin

@cobike
sizin jantlar karizma bikere :p yalı çapkını o :D çok asil bir bisiklet sizinkisi. ağırlığına bakmayın. çok teşekkürler seveceğim artık başka çarem yok:(

@Bibendum
demekki sizinle birlikte olmak istemiyormuş davet ettiğiniz gurup:D siz sadece spor yapın. bizlerde (o gurupta) işin hem geyiğini yapsın keyfini çıkarsın hemde sporunu yapsın. izmiri feth etmeye kalkmadım bunu bana söyleyemessin :D saatte 40km hızlada gidemiyorum ama bugün toplamda 93km gittim. bisikletimlede övünmedim. polemik oluşturacak başka konu bul...

@M.Ergun GÖZET
bana destek verdiğin için teşekkürler ergun abi.

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
@boreas

Sana ne oluyor arkadaşım daha sen konuyu anlamamışsın ben o mesajı hangi konuya cevap yazmışsım iyice bir bak.
Ayrıca bana ne senin bisikletinin ağırlığından iyiliğinden kötülüğünden herkes iyi günlerde kullansın bisikletini !.....

• Beğen
keşke her bisiklet böyle sefil bir halde olsa neyse güle güle kullan kardeşim

• Beğen
Güle güle kullan. Ben talip olacaktım bu bisiklete ki sen almışsın bile. Verdiğin paranın hakkını verecek sana bu bisiklet.;)

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri