Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

işte bu adamı izleyinnnnn RYAN LEECH ROAM

Scudo
O downhill videosu çok güzel.. Ben kaldırımdan atlarken iki teker havadayken bile kendimi daha bi özgür hissediyorum. o adam havadayken ne hissediyo acaba.. :D

vay canına gerçekten bu adam engel tanımamış

linklere tıkladıkdan sonra youtube deki sağ tarafta benzer bir cok video var onlarda cok güzel...

Harika hareketler ! :s başım döndü yawf :s .. adamlar yapıyo yaa ! bende yapabilsem youtube a videolarımı doldururdum :D ..
http://www.otp.co.uk/mtb/packages/downhill/picts/downhill-panoramic.jpg wooow ! :D

@beykan

Teşekkürler. Sabah sabah güzel oldu. :)

Demiryolu ve kapının üzerinden gitmek bana daha bir enteresan geldi. Gerçekten takdire şayan bir denge...

Evet o işte bir kıllık var gibi duruyor...Lastiğin genişliğinde zaten orası hilesiz bişeysiz gidiosa gerçekten helal olsun...

O bisiklet bende olsa ipte bile giderim ben :D

Var dı da biz mi yapmadık :p

Vallahi bunları görünce bisiklet sürüyorum diyemiyorum kendime. Güzel videolar.

Gerçekten çılgın eleman. Çok iyi atlayıp zıplıyor. Bende de bu konu üzerine çok iyi videolar var. Fakat hiç biri internet ortamında yayınanacak kadar küçük boyutlu değil. Paylaşımın için sağol.

O bisiklet bende olsa ipte bile giderim ben

Var dı da biz mi yapmadık

haraketi bisiklet yapmıoki sn yapıosun :D videolar çok güzel olmuş

abi oralardan biz atlasak 50 kere bisiklete döner döner bakarız bi yerine bişey olmuşmu kadro çizildimi die ama adamlar acımıyo hareketler gercekten inanılmaz güzel paylaşımlarınız için teşekkürler

@geotech emre

emin ol o adamın sponsorları o adama 1000 tane bisiklet alabilir adam ondan acımıyor....

Geri