Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşte bu da benim şu an kullandığım makine

Scudo
Bİsiklet harika. Çok sade ve kendini belli ediyor.(bişey sorcam bunların vitesi nerde oluyor:) bulamadım:)

valla en son 9 yokmudu bende 10 saydım 10 kere saydım bide şaşırdım bilmyordum olduğunu en son 9 sanıyordum

yanlız kullanılan malzemeye göre bisiklet bana ağır geldi. galiba hata yapıyorum. :)

Mükemmel bir bisiklet. Güle güle , kazasız bol pedallamalar. Galiba üst borunun üzerinden bir yerden vites değiştiriliyor. Bende tam bilmiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA ŞAHAN
Fantastik bir kadro. Karbon olmasına rağmen kadro pompası için minik tutucu parçayı alın borusunda gördüğüm anda mest oldum. ;)

Yol bisikletlerine olan ilgimi arttıran güzellikte bir bisiklet.Garip bi şekilde rengini sevmesem de, bisikletin geneline bayıldım. Gerçekten de çok kaliteli ve özel bir bisiklet. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA ŞAHAN
Aynı duygular bende de canlandı.Çok can alıcı bir renkle mükemmel bir bisiklet olabilirdi.Fakat bu rengiyle bile beğenimi kazandı.

Yukarda vitesle ve rubleyle ilgili sorular gelmiş.Ben cevaplayayım.
Ruble MTB'lerde en son 9'lu var.
Yol bisikletlerinde en son 10'lu var.

Vitelerde fren kolundan (dual control olarak) değişmektedir.
Fren kolunu sağa sola çekmek suretiyle vites değiştirilmektedir.

Rica ederim arkadaşlar.Bilgimiz olduğu sürece her zaman...

@atahan07

Kardeş sen diğer ilanlardaki ağırlığa kanma. Komponent ultegra ve kadro 1000 gr ise toplam ağrlık 8,5 kg gelir benim kadro 1600 gr olduğundan toplamı 9100 gr dır.
Bakma sen soralı bisiklete 9-9,5 diyorlar inanma. soralı bisikletin en hafifi 11.5 kg gelir. bisikleti satabilme uğruna hafif gösterme çabasına giriyorlar aldanma. İyi forumlar.

@elise111s

Kadronun orjinal rengi biraz daha açıktı, arka çatalda USA stickerinin çerçevesi orjinal rengidir. En yakın bu rengi bulabildim. Trek 2300 Stickerinin rengi orjinaldir ve bu yazı rengine uymlu farklı bir renk bulamadım, yoksa denemiştim ve geri selülozik tinerle siliverdim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Geri