Scudo Sports

iste buda benim 2008 eastern battery

Scudo
işde bize mirraco deilde böle bskletler lazımm street içn mirraconun adı artık flat a çıktı neyse bizde mirraco da devm edecezz artık napalm

bnce bizim bunlara deilde street bisikletiyle flat yapanların bir flat bisikletine ihtiyacı var ;)

• Beğen
Tepkiler: timur41
olm adamlar street bskleti olarak görmüokii freestyle diolarr sanki başıma dave mirra nın sürdüqü bsklet .... flat için çok uygun diolarr lan burdaki murat abi fln khe kullanıo el yapımıda olsa snçta hakiki flat bskletleri onlar mirraco diil

yaw nse karısmıorm kmsenn bskletine mtone snde karsma herkesn kndi zevki..
ama gelişkten fn bahsediliyor..insanlar böle zevklerne göre bisiklet alrsa tarzna uygn olmayn birz zr gelişlir .... bu söz yeterli bnce

• Beğen
Tepkiler: timur41
kardesım en azından sızde mırraco war bende performer freestyle bı bmx mırraco en azından street acıları ona gore:Dbn daha kotu durumdayım:D

performer sonuçta street bisikleti açılarını beenip beenmemen önmli dil :S
bzm yakındımız street bisikletiyle flat yapılması flat yapcksan flt bisikleti al street yapcksan street bisikleti al taib bu benm görüşm ama dorusu budur sen hiç yabancı ülkelerde flat bisikletiyle street yapıldını yada street bisikletiyle flat yapıldın gördnmü?

gormedım ama orda ımkan var burda sadece street ve freestyle bmxler var.turkıyede flat yapanlar zorluk yasıyor,he street bmxıyle yaparsın ama bı yere kadar...

olm o yüzden gelişemiyozz doruu street bskletiyle flat yapıolarr street çi ler zor durumda kalıoo o zmn bizde gidek flat bskletiyle street yapak samet ne güzel olrr demiiii

kardeşm imkanı olmayan kşi nası 650 700 750 ytl lik bmx e binebilirki :S
adana da yapılan flat bisikletlerini görmüsndür bunları bi insan yapıor ist dakilerde yapabilir bence :S demekki o kadar bütçe olmasada böyle khe nin benzeri bmxler kadrolar yapılabilior

Burda Yazılanları Benden Başka Anlamayan Varmı Acaba?Yoksa Benmi Sessiz harfleri okuyamıyorum!

mirraco flat bskleti deil diorzzz bas bas barıoruzz hala daha ii flat yapılıooo diosunuzzz... NİGEL SYLVESTER ı tanıosunuzdurr street in kralını yapıorrr daha vvarda onn altındada mirraco varr ama blend , taylor yada bilmiorm o adamların yanında mirracoyla flat yapsan vururlar kesin

Geri