Scudo Sports

iste buda benim 2008 eastern battery

ii hoş güzel demişsinizde arkadaşlar imkan yoklıuğundan değil getirtemiolar sadece yurtdışından gümrük mevzuları filan var ayrıca türkiyede flatland bmx satan bir yer yok.street bmx le flat yapmak onlarda isterlermiydi sanıosunuz istemezlerdi tabikide ama hiç bmxe binmemektense onunla bişiler yapmaya çabalıolar

Scudo
@mtone

kısının bmx secımı kendısınedır ısterse yurt dısından super street makınası getırır flat yapar belkı street bmxlerıyle daha rahat flat yapıyor olabılır orası sızı ılgılendırmez ama turkıyede flt bmxı cok az var ve cesıt az kımın parası neye yetıyorsa onu alıp ıstedıgını yapıyor...

• Beğen
Tepkiler: CHACHA
bu kdr cok bılıyorsanız gıt kendıne adam gıbı street bmxı al turkıyeyı goster oo zamn su anda elımızde kullandıgımız bmxlerı yur dısında 1 ay kullanıyorlar yada markete gıtmek ıcın

malesef olsaydı alcaktım altımda mirraco fivestar option var ve tam street lik herseyi 4 peg taktım çünkü 2 tarafta da grind atıorm direksiyonu kestirdim havada barspin atıorm 5 basamaktan 360 atıorm...

hadi ameleysek senin ne işin var burda sen git seviyeni yükseltecek yerlere durma buralarda

@bmxvolkan

kardesım ıns yarısmaya gelırsınde bı karsılırz snle....

mod.lar su arkadasın yorumlarına bı el atabılırmı

çocuktaki kafaya bg street bmx iyle flat yapıoo :S :S daha neyle ney yapılacağını bilmiosunuz :S :S

yav tmm konuyuu kapayalm yarısmada karsılasırız bn ve smt avsar bide ysf watson gelcek...

Abi çocuk buraya kendi bisikletini koymuş.Bu tartışma nerden çıktı yahu.:)Ayrıca kardeş hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallar.

çok güzel bmx a ya tek tek mi getiriosunuz parçaları tümdenmi ?

komple bmxı getırdık sonrada parcaları getırdık b ıraz bırıkmesını bekleyıp

jant sanki 48 telden daha fazla gibi duruyoo :):) bide bogaz'la elcik ock manykkkk

Geri