Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşte buda benim Trafik Canavarım :p

Scudo
Mesutcum bisikletin güzel de benimkisi kadar değil be güzelim. Ne o öyle simsiyah renk falan. Bak! Benimkine baktıkça insanın içi açılıyor turuncu turuncu ihih :)

@KevSerSeri

Ne o öle rengarenk...

Siyah olcak tabi Beşiktaş'lıyız...
Siyah sarı olmasının bi sebebide İstanbul'lu olduğumuzun belirisi... :)

Nası sıyrıldım ama işin içinden :p

De geth yemişim siyahını sarısını. Bisiklet dediğin cıvıl cıvıl yada benim tabirimle cart renkli olacak. Hele kıyafetleri mümkünse fosforlu renkler olsun şöyle göz alıcı. Trafikte dikkat çekmek lazım Mesut kardeeeeeş. Hoş benim o kıyafetlere pek ihtiyacım olmasa gerek zate yeterince dikkat çekiyorum hahahaha. Onu sizler düşünün;)

Kardeşim harika bisiklet. Kazasız belasız kullan. MTB çamurla bütünleşir zaten..:D:D Onun için kirli olması daha iyi. Hem nazarda değmez...:D

Sonuna kadarda BEŞİKTAŞ...:D

Sevgiler...

@KevSerSeri

Ewt kesinlikle haklısın çok dikkat çekiyosun hatırlıomusun bi ara bisikletsiz yürüyüşe gitmiştik güdül'e sora akşam dönerken sen arabadan erken indin bi yere gitcekin...

Sen indikten sora amann ne çok konuşuyomuş bu kız ya demişlerdi hatırlıyon dimi :D:D:D

camurlu bir bisiklet beni her zaman heyecanlandırır

• Beğen
Tepkiler: trinitrotoluen
bisikletin çok güzelmiş güle güle bol pedallar at.bisiklete bence temiz hali daha çok yakışıyo.ama bu haliyle çok güzelmiş.güle güle kullan

trafik canavarı yazmışın bide ne canavarı bu çok sevimli çok güzel bir şey güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah ayrıca rengi konusunda beşiktaşlı olaraktan serkana katılıorum :D:D

Dostum güle güle kullan. Süper bisiklet. Renk konusunda da destekte arkandayım. Siyah beyaz favorim!

Geri