Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşte geldi, CARRARO FORCE 530!

Teşekkür ederim. :) Böcek üzerime çarptığında herhalde aniden çarptığı için tırsma oldu. Sanırım ondan elime alıp yana koyamadım. :)

Scudo
Bisikleti ölçtüm 16.5 kg çıktı. Neden bu kadar ağır ki? Ama ağır olsa bile beni yormuyor, daha hafif olsa uçacağım herhalde.

Hayırlı olsun kardeşim.Guzel bisıklet gule gule kullan :D

Aynı bisikleti yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 650km deyim ve 3 defa ön aktarıcı zinciri sıkıştırdı. Bisikletten çok memnunum ama ön aktarıcıdan değil. shimano tourney takılı olarak gelmiş.

@Özkan TATLI

bisikletçiye ayarlatırsanız sorun kalacağını sanmam...tek sorununuz o olsun... keyifli pedallar...

Evet, shimano altus yazıyor diye aldık tourney çıktı. Gidip sram ile değiştirsem sorun olur mu?

hayırlısı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler.

Teşekkürler Yiğit bey. :) Bisiklette sorun çıktı, arka attırıcı 1deyken jant tellerine sürtüyor bir de ön tekerden her tur attığında tık tık, daha da sürmeye devam edersem gıcırtı sesleri geliyor. Şimdi gidip servisine tamir ettireceğim.

Sağolun. :) Yetkili servise götürdüm ön dişli 1den 2ye çıkarken hafif zorlanıyor, azcık vitese bastırmak gerekiyor onun dışında sorun yok. :) Ayrıca far ve suluk da aldım, bir daha dünkü gibi yokuş aşağı inerken karanlıkta cebinden telefon düşerse karanlıkta aramayayım diye. :)

5. gün, 128 km yol yapmışım.

Biz çocukken bu böceğe karafatma'mı ne diyorduk :) kazasız sürüşler :)

Teşekkürler. Şimdi suluk kafesi, kadro koruyucu ve farı da aldım tüm takım tamamlandı. Alın size tamamlanmış bisiklet. :)

http://img706.imageshack.us/img706/5824/p6050001j.jpg

Üstteki fotoğrafla aynı pozu vermiş, bir ara da üzerindeyken çekileceğim ama yalnız sürüyorum genelde sorun orada. :)

O böceğin eski Mısır'da hayat verdiğine inanıyor olsalar da tahminimce gördüğüm an 2-3 takla atardım :)

Kadro koruyucuyu nerden aldınız ?

Kadro koruyucuyu buradaki antmen bisikletten 3 liraya aldım. Ayrıca o böcek bu böcek değil o böcek bok böceği olarak geçer üreme tarzından dolayı ayrıca uçamazlar. :)

@Ahmet Tarık

:))) aynen katılıyorum ahmet bey :)

Hayirli olsun kazasiz surusler :D Helal olsun o bocegi gorupte takla atmamak zor is :D

Geri