greve giden doktorların kimler tarafından fonlandığı ortada. hali vakti yerinde olanlara rahat batıyor, yok grev, yok gösteri. demokrasi, insan hakları şemsiyesi altında iç huzuru bozmaya çalışıyorlar. milli doktorlarımız üstüne alınmasın, ttb diye bir vakıf var, teröristler mevzu olunca basın açıklaması yapan, devletine nefret kusan sözde doktorlar.
fetö konusunda elbet yanlışlar olmuştur, çalıştığım işyerinde(özel sektör) bile 15 kişi olmasına rağmen birçok mağduriyet yaşanıyor. 80 milyonluk ülkede bu tür mağduriyetlerin olması gayet doğal, kurunun yanında yaş da yanıyor. sizin anlattığınız olaya şahit olmadım, hakim değilim savcı değilim.
benim şahit olduğum olay bu, bir akrabamız polis görevinden ihraç edildi 2017 yılında. millete diyor ki komşumuz bizi şikayet etti o yüzden açığa alındım. yahu kardeşim biz senin fetöcü olduğunu 2014'ten beri biliyoruz. 2014 ramazan bayramında millete sürekli ekmeleddin e oy verin diye çırpınıyordu, neymiş erdoğan işid e silah gönderiyormuş, mavi marmara gemisi falan filan. 2016 kurban bayramı temmuz ayının 5'i olması lazım, yine köydeyiz valla türkiye karışacak çok kötü şeyler olacak diyordu 10 gün sonra darbe oldu. oğlunu fetöcülerin dersanesine gönderiyor, fetöcülerin finanse ettiği apartmanlardan alıyor vs. açığa alındıktan sonra da suçsuzmuş gibi millete kendini acındırıyor.