Scudo Sports

İşte ilk elektrikli Türk otomobili

Scudo
greve giden doktorların kimler tarafından fonlandığı ortada.

Kimler tarafından fonlanıyormuş? Çok merak ettim. İnsanlara laf sokmak bu kadar kolay olmamalı.

Doktorlar özellikle pandemi sürecinde zor 2-3 sene geçirdi. Zorlandıkları için de istifa edip özele geçen, yurt dışına giden ve emekliye ayrılan çok doktor oldu.

Doktoralar yaklaşık 6 ay önce yapılan düzenleme ile biraz iyi maaş almaya başladılar, ondan önce yüksek sayılacak maaşları yoktu.

Albayrak'ın gücü tüm dünya tarafından biliniyor.
Albayrak devletten hiç bir destek almamış, kendi varlığıyla bir yere gelmiş.
Albayrak malını parasını verene satıyor, kendi ülkesi de dahil.
Albayrak'a laf etmek vatan hainliği.

Mercedes'in gücü de tüm dünya tarafından biliniyor.
Mercedes de devletten destek almıyor.
Mercedes de malını parasını verene satıyor.
Mercedes'e bundan sonra laf atan en aşşağılık vatan hainidir gözümde! (Alman vatandaşları için konuşmuyorum he, bizim için konuşuyorum)

Seversiniz Mercedes, hadi şimdi bi daha laf söyleyin bana, olmaz öyle şey diye çemkirin.

“doktorların yediği önünde yemediği arkasında, 3 kuruş zam için grev yapıyorlarsa o doktorların vatanseverliğinden şüphe ederim”

Fren tellerinizin ayarını gözden geçirin.
greve giden doktorların kimler tarafından fonlandığı ortada. hali vakti yerinde olanlara rahat batıyor, yok grev, yok gösteri. demokrasi, insan hakları şemsiyesi altında iç huzuru bozmaya çalışıyorlar. milli doktorlarımız üstüne alınmasın, ttb diye bir vakıf var, teröristler mevzu olunca basın açıklaması yapan, devletine nefret kusan sözde doktorlar.

fetö konusunda elbet yanlışlar olmuştur, çalıştığım işyerinde(özel sektör) bile 15 kişi olmasına rağmen birçok mağduriyet yaşanıyor. 80 milyonluk ülkede bu tür mağduriyetlerin olması gayet doğal, kurunun yanında yaş da yanıyor. sizin anlattığınız olaya şahit olmadım, hakim değilim savcı değilim.
benim şahit olduğum olay bu, bir akrabamız polis görevinden ihraç edildi 2017 yılında. millete diyor ki komşumuz bizi şikayet etti o yüzden açığa alındım. yahu kardeşim biz senin fetöcü olduğunu 2014'ten beri biliyoruz. 2014 ramazan bayramında millete sürekli ekmeleddin e oy verin diye çırpınıyordu, neymiş erdoğan işid e silah gönderiyormuş, mavi marmara gemisi falan filan. 2016 kurban bayramı temmuz ayının 5'i olması lazım, yine köydeyiz valla türkiye karışacak çok kötü şeyler olacak diyordu 10 gün sonra darbe oldu. oğlunu fetöcülerin dersanesine gönderiyor, fetöcülerin finanse ettiği apartmanlardan alıyor vs. açığa alındıktan sonra da suçsuzmuş gibi millete kendini acındırıyor.

Belli bir meslek grubunu hedef gösterip ötekileştirerek, anayasal hak olan grev eylemini karalamaya çalışarak ahkâm kestiğiniz için uyarınız hayırlı olsun @sirrunu

Devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız.
hesabı kapatmazsan adam değilsin, burası pislik yuvasına dönmüş, sözde bisikletforum ama kendi düşüncenizde olan insanların nefretini kustuğu lağım çukuruna dönüşmüş. sadece bu konu değil, daha birçok konu var bu tipde.
Albayrak'ın gücü tüm dünya tarafından biliniyor.
Albayrak devletten hiç bir destek almamış, kendi varlığıyla bir yere gelmiş.
Albayrak malını parasını verene satıyor, kendi ülkesi de dahil.
Albayrak'a laf etmek vatan hainliği.

Mercedes'in gücü de tüm dünya tarafından biliniyor.
Mercedes de devletten destek almıyor.
Mercedes de malını parasını verene satıyor.
Mercedes'e bundan sonra laf atan en aşşağılık vatan hainidir gözümde! (Alman vatandaşları için konuşmuyorum he, bizim için konuşuyorum)

Seversiniz Mercedes, hadi şimdi bi daha laf söyleyin bana, olmaz öyle şey diye çemkirin.
banane mercedes den. bayraktar mercedes gibi devletden teşvik alıp da mı fabrika kuruyor. devlet elin yabancı yatırımcısına bile devlet teşvik veriyor, kendi öz evladına teşvik vermeye kalktığında bu milletin sözde vatandaşları çığırmaya başlıyor yolsuzluk diye. kardeşim 3-5 soytarı laf edecek diye baykar devletten hibe bile almamış, böyle bir ülkede yaşıyoruz. sen gelmiş mercedes le kıyaslıyorsun neyin kafası bu? sizin gibilerle olmaz. olmayacak da zaten

"greve giden doktorların kimler tarafından fonlandığı ortada. "
Bu laf kadar büyük "yalan" da yok. Size göre hükümete karşı söz söyleyen herkes "fonlanıyor", yasal hakkı olan "grev" yapan da fonlanıyor.
Tribünde "hükümet istifa" diyen de fonlanıyor.

Bak haber burada, bunlar gibi onlarca örnek var ve doktorlar buna çözüm bulunsun diyor.
Söyle bakalım kafasında parke taşı kırılan doktoru kim fonluyordu?

(link)

Ben de sana soruyorum? Seni kim fonluyor da bu kadar hükümet taraftarısın?
doktorlara yapılan saldırıları savunduğumu kim söylüyor Allah aşkına, (link) senin düşüncende bir gazete, grevi başlatan yine ttb. pankartlara bakın yine maaş zammı istiyorlar. bu ülkede her rahata kavuşan kendi paralel devletini kuruyor. sözde sendika adı altında mafyavari kurumlar oluşmaya başladı. işini yapmak yerine sürekli parayı ön plana koyan kurumlarla doldu. bunu sadece doktorlar kıstasında söylemiyorum, öğretmeni, mühendisi, ne kurumu varsa, hepsi açız diye zam istiyor. özel sektör ne yapsın?

hesabı kapatmazsan adam değilsin, burası pislik yuvasına dönmüş, sözde bisikletforum ama kendi düşüncenizde olan insanların nefretini kustuğu lağım çukuruna dönüşmüş. sadece bu konu değil, daha birçok konu var bu tipde.

banane mercedes den. bayraktar mercedes gibi devletden teşvik alıp da mı fabrika kuruyor. devlet elin yabancı yatırımcısına bile devlet teşvik veriyor, kendi öz evladına teşvik vermeye kalktığında bu milletin sözde vatandaşları çığırmaya başlıyor yolsuzluk diye. kardeşim 3-5 soytarı laf edecek diye baykar devletten hibe bile almamış, böyle bir ülkede yaşıyoruz. sen gelmiş mercedes le kıyaslıyorsun neyin kafası bu? sizin gibilerle olmaz. olmayacak da zaten

doktorlara yapılan saldırıları savunduğumu kim söylüyor Allah aşkına, (link) senin düşüncende bir gazete, grevi başlatan yine ttb. pankartlara bakın yine maaş zammı istiyorlar. bu ülkede her rahata kavuşan kendi paralel devletini kuruyor. sözde sendika adı altında mafyavari kurumlar oluşmaya başladı. işini yapmak yerine sürekli parayı ön plana koyan kurumlarla doldu. bunu sadece doktorlar kıstasında söylemiyorum, öğretmeni, mühendisi, ne kurumu varsa, hepsi açız diye zam istiyor. özel sektör ne yapsın?
PİSLİK YUVASI?

noldu zoruna mı gitti? bende ekran görüntüleri mevcut, istersen atayım
301601 dosyayı görüntüle301601 dosyayı görüntüle

Sadece fren telleri değil vites tellerinize de baktırın. Boş viteste gidiyorsunuz. Gereken asgari nezaket kurallarına uymayan mesaj ve sahiplerinin bu foruma yakışmadığını düşünüyorum.
Yine de forum adminlerinin sizi engellemeleri veya mesajlarınızı kaldırmalarının yerine sizin ayarlarınızı kontrol etmenizi tercih ederim.

Sadece fren telleri değil vites tellerinize de baktırın. Boş viteste gidiyorsunuz. Gereken asgari nezaket kurallarına uymayan mesaj ve sahiplerinin bu foruma yakışmadığını düşünüyorum.
Yine de forum adminlerinin sizi engellemeleri veya mesajlarınızı kaldırmalarının yerine sizin ayarlarınızı kontrol etmenizi tercih ederim.
forumda freni patlayan birçok üye var, belli ki sizde o taraftan olduğunuz için gözünüze çok batmamış

forumda freni patlayan birçok üye var, belli ki sizde o taraftan olduğunuz için gözünüze çok batmamış
İki mesajda taraf yaratıyorsanız ayar konusunda fazla iyimser davranmışım. Forumda düşmanlığın yeri olmamalı.
Not: Cümle büyük harfle başlar ve “siz de” ayrı yazılır. Milli duygularım dilimizin böyle kötü ve hoyratça kullanılmasını kabul edemiyor.

sözde sendika adı altında mafyavari kurumlar oluşmaya başladı. işini yapmak yerine sürekli parayı ön plana koyan kurumlarla doldu. bunu sadece doktorlar kıstasında söylemiyorum, öğretmeni, mühendisi, ne kurumu varsa, hepsi açız diye zam istiyor. özel sektör ne yapsın?

Burada kendi düşüncelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Bazen farklı düşünürüz, katılmayız ama saygı duymak zorundayız. Bayraktar ve yerli araba konusunda belli bir çerçevede saygı duymak gerekiyor, ben eleştirmiyorum. (Bu başlık 2009'da açılmış, 14 senede anca daha yeni yeni seri üretime geçiliyor. Bence daha iyi bir konumda olmamız gerekirdi. Neden yaptınız değil de, neden daha erken yapmadınız diyerek ben de farklı bir açıdan eleştireyim.)

Sen ilk önce doktoralar fonlanıyor dedin, burada dıj güçler ima ediyorsun sanırım... Bir defa ispatı olmadan bütün meslek grubunu suçlayamazsın. Saygı duymak zorundasın. (TTB konusu ayrı bir konu, Türkiye hukuk devleridir ve masumiyet karinesi geçerlidir. TTB başkanı hakkında bitmiş davalar var ama temyiz aşamasında ve hala masumiyet karinesi devam etmektedir. Mahkeme kararı onandıktan sonra zaten o konumda duramaz ve durmaması gerekiyor. Mahkeme kararı onansın, ben de seninle birlikte o kadını protesto ederim ama şu an yasalar önünde o kadın hala masum. Adalet sisteminin biraz hızlanması gerekiyor diye de bir not düşelim buraya.)

Sonra olayı büyütüyorsun ve insanların sendikal haklarına laf sokuyorsun. Sendikanın görevi zaten üyelerinin hakkını korumak ve alabileceği en yüksek maaşı almak. Yazdığın çok saçma. (Türkiyede sendika üyeliği oranı aşırı düşük. Sadece %6 sanırım. Bunların da büyük kısmı hükümete yakın sendikalar, senin bahsettiğin sendikaların üye sayısı düşük. Prensip olarak sendikaların bağımsız olması gerekiyor, hükümetle pazarlığa oturan bir kurum hükümet kontrolünde olmamalı, yoksa bunun adı pazarlık değil tiyatro olur.)

Gazını alamıyorsun ve senden olmayan herkese laf sokuyorsun. Bugün bir ev ve bir araba almak 3,5-4 milyon TL'den başlıyor. Bu 4 milyon TL'yi ne ara kazanacağız? Ev giderlerini ve çocuk masraflarını hesaba bile katmadık daha. Karnımız aç değil ama mecazi anlamda açız işte... Yalan mı söylüyoruz?

Özel sektör ne yapsın derken, sen de hakkını ara o zaman. Hakkını isteyene laf yetiştireceğine sen de anayasada güvence altına alınmış sendikal ve protesto haklarını kullanarak sen de hakkını ara.

Madem burasının bir pislik yuvası, lağım çukuru olduğunu düşünüyorsunuz, o zaman siz burada ne arıyorsunuz? Lağım çukurunda eğleşmek hoşunuza mı gidiyor?

Siyaseti bırakıp sürece bakalım…

artık müşteriler sipariş vermeye başlayabilir .

siparişler açıldı:

(link)

Ön siparişe katıl
Butonuna basmak yeterli.:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Öncelikle konu başlığı gereğinde saptığı için forum üyelerinden ve yöneticilerden özür dilerim. Ama artık üst limitten taşma yapıyor.
Ne yazsam bilemedim, destan kadar uzun yazı yazarak anlatsak da bazı kesim inatla aynı pencereden bakmaya devam ettiği için maalesef diğer taraflarda neler olup bitiyor farkında bile değil. Arabaymış uçakmış şunun döneminde olmuş bunun döneminde olmuş. Bu ülke giden doktorlar kadar engellenip beyin göçüne zorlanmış, hatta öldürülmüş mühendisleri, eğitimcileri, bilim insanlarını da biliyor, hangi dönemde olduğu belli. Bak sen ki işe vaktiyle tank sinyalizasyon vs gibi işleri yapan mühendisler gidip intihar etmiş. (link) Buna benzer çok örnek var. Artık her geçen gün birileri öldürüldüğü için hızına yetişemez hatırlayamaz olduk. Her şeyi geçtim adamlar genel kurmay başkanı adamı terör örgütü kurmaktan içeriye attılar hem de dışarıda gömülü 2-3 g3 ile lav silahını göstererek, hal bu ki elinin altında ordu olan birisiydi. Onlardan boşalan yerleri vaktiyle yedikleri içtikleri bir olan cemaatçilere verdiler sonrasında olanı gördük, onlardan boşalan yeri bu sefer yine farklı bir cemaat aldığına eminim.

Çok değil 40 gün önce meydana gelen depremde verilen rakamlara göre 50bine yakın insan hayatını kaybetti kalanlar ise maddi ve manevi neredeyse her şeyini. Suçlular hesap verecek mi? Yine 1999 depremindeki gibi 3-5 müteahhite ceza verdiler oldu bitti. O dönemlerin en bilineni Veli Göçer vardı. Kimse imar affını vereni, yapılan inşaatlardaki usulsüzlüklere onay verenleri görmedi. Zaten seçim olayına bir çok kişi unuttu gitti. Türk halkı da haklı, bir çok kişi karın tokluğuna çalışıyor. Beğenilmeyen Yunanistan'da tren kazasında 57 kişi hayatını kaybetti, ardından istifa geldi. Ama insanlar hala sokaklarda hak arama davasında. Güney Amerika ülkelerinde en küçük bir şeyde halk hakkını arıyor. Bizde durum öyle bir hale geldi ki yiyorsa hakkını ara, sana gün yüzü göstermezler.
Şimdi bunları yazdığım için kesin beni de fonluyorlardır. Kim fonluyorsa bana da haber versinler hakkımı aradığım için işten çıkarıldığım dönemde işsizlik ile uğraşırken kenardan biriktirdiğim paramı yememiş olurum.

Onun için forumdaki en çok işe yarayan özelliklerden birisini yaparak engelleyip geçiyorum. Hayatımızda zevk aldığımız bir tek hobimiz olan bisiklet için foruma giriyoruz ona da bu gibi insanlar ile karşılaşıp sinirimizi hoplatıyoruz. 2 kişiye hayırlı olsun. Mehmet abim ağzına sağlık belirli bir üslup çerçevesinde güzel cevaplar veriyorsun, daha önce farklı başlıklardaki konuda farklı fikirde de olsak forumda sevdiğim üyelerdensin.
1679047295964.png

Forumda daha çok bisiklet ve bisikletçilik konuları görmek dileğiyle. Sağlıklı günler iyi pedallamalar dilerim.

Değişik bir kulvarda forum yönetimindeyim. Bu tarz konular açıldığında konu silinip üyeye uyarı yapılır. Forum üyelerinin çoğunluğu isterki sadece ilgili konu konuşulup, paylaşım yapılsın. Yoksa böyle durumlar kaçınılmaz oluyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Şimdi bunları yazdığım için kesin beni de fonluyorlardır. Kim fonluyorsa bana da haber versinler hakkımı aradığım için işten çıkarıldığım dönemde işsizlik ile uğraşırken kenardan biriktirdiğim paramı yememiş olurum.
Fonlananların bile haberi yok, nasıl gizliden fonlanmak bak sen düşün artık :)

Geri