Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

*** İşte Yeni Marin'im "Nail Trail"

Scudo
@Önder Özdoğan

Allah razı olsun abi, çok teşekkür ederim.

Bize bu aşkı ve ilhamı aşılayan siz büyüklerimizle pedallamak temennisiyle...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Bir kaç net fotoğraf daha... :)

URL=http://img24.imageshack.us/i/dsc6975m.jpg/]http://img24.imageshack.us/img24/4020/dsc6975m.jpg[/URL]

(link)

(link)

gercektende güzel bisiklet bende yol bisikletimi satıp SLX li bi mtb almayı düşünüyorum bana bu bisiklet hakkındakı bilgi ve deneyımlerınızı aktarr mısınız

Hayırlı olsıun kardeşim.
Kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Bu arada ön fren hortumu konusunda bende içten geçirilmesini tavsiye ediyorum.. Zaten köprünün oradaki plastik parçanın altında kalan kısım hiç oynamıyor. Maşanın çalışmasından bağımsız oluyor oradaki vida sıkılınca..

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Bisikletini çok beğendim Ahmet... Kazasız belasız kullanmanı dilerim...

• Beğen
marın turkıyede pek bulunmasada kalıte ve goruntu olarak scott ve giantdan kalır yanı oldugunu sanmıyorum coook guzezl bısıklet kadro ve masa hayran kaldım

@BARIŞ AKAN

Marın ler de Team HT bölümündeki bisikletlere bakarsanız;kadro açılarının güzelliğini ve donanımın ne kadar zirveye ulaştığını görmüş olursunuz…Yenilenen mükemmel sitesi ile;

(link) ;)

Bu açıklamadan sonra benim bisikletimden de bahsetmek gerekirse boyuma göre biraz küçük olsa da yarış amaçlı kullanıldığında bu avantaja dönüşüyor… Marın 16 inç bisiklet üretmiyor ….:( Marın aşkı biraz komik olacak ama;önündeki ayı logosu ile başladı bende :p ve gerek formlarında gerekse bisiklette çok hoş duruyor bu logo…
Ne varki marın formam halen daha yok… (bu aradan foruma,yada marın forma satanlara duyurulur…) :eek:

@d.berkay

Ağa çok teşekkür ederim. Bu fren konusunda sanırım şu an yapılacak bir şey gözükmüyor değil mi? Üretimden kaynaklanıyor…?

@Fuat KURT

Teşekkür ederim hocam,görüşmek temennisiyle…

@MURAT TÜRKMEN

Teşekkür ederim murat bey; Yukarıda da bahsettiğim gibi farlı bir cazibesi var ayı logosunun :p

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

çok teşekkür ederim; daha iyisi ve güzelleri sizin olur inşallah...

Yoo, kaliperi söküp hortumu maşanın bacağının dışından değilde içinden geçirip tekrar takarsan sorun çözülür... ;)

@d.berkay

Aga yapmaya çalışacağım... :in:
teşekkürler

Çok güzel olmuş...Kadro ve maşa çok iyi...Parçalar daüst düzey.Güle güle kullanın...

• Beğen
Gözleri tatmin ediyor..
Güle güle kazasız belasız bol pedallar :)

• Beğen
Çok güzel bisiklet hem kalite bAkımından hem de renk uyumu olarak :) şahane .Kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Ah şu Marinler yok mu hastasıyım ya bu markanın bi Giant bir de Marin zaten benim için :) güle güle kazasız belasız binmen dileklerimle. çok güzel bir bisikletin var.. ;)

• Beğen
Geri