Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstifa!

Olsan olsan istifa etmeden önceki kadar pişman olursun.
Allah utandırmasın...

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
Scudo
İnşallah pişman olmazsın, arkandayız :)

hayırlısı olsun. sen mutlu ol yeter. mutlu olan kişi pişman olmas :)

@İki Teker Bir Adam Bende bir kamu kuruluşunda devlet memuru olarak çalışıyorum ve yaşım daha 21. İşe başlayalı 2 sene oldu. Aynı zamanda 4 yıllıkta mühendislik eğitimi alıyorum. Eğitim zamanı neredeyse hiç mi hiç vaktim yok. Kendi isteklerime çoğu zaman vakit ayıramıyorum. Fakat şöyle bir durum da var işim olmasa , bir gelirim olmasa geçim sıkıntısını nasıl çözerim onu bilmiyorum :/ Ama sizi düşünceniz ve yaptığınız işten dolayı tebrik ederim. Yeni hayatınızda da başarılar dilerim :)

@İki Teker Bir Adam youtube a abone olarak bu kararına destek oldum ama devlet meamuru olman bakımından iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim :D

zor bir karar vermişsin, Allah yolunu açık etsin :harika:

Anlayisla karsilayamiyorum. Soyle de bir durum var, beterin beteri durumu. Ozel sektorde calisiyorum, 08.00-19.00 calisiyorum, ogle tatili falan yok ve cumartesi de tam gun. Buna ragmen mucadeleyi ve bisikleti birakmiyorum. Gece turlari yapip, hafta sonlari hatunla kavga etmek pahasina tura cikiyorum. Ki bunlari bir devlet memuru, ozellikle de bekarsa cok rahat bir bisiklet hayati yasayabilir.
Fantastik olmus...

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Şükürler olsun maddi sıkıntımın olmaması bana bu kararı rahatça aldırtan. Bu süreçte en fazla etkilendiğim videolardan birisi de şudur... Ömer Harmankaya der ki;

Bizim için istifa ettiysen, bu kadar insan da birşeyler yapar herhalde. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım pişman olmazsın...

@İki Teker Bir Adam Video da verilen örneği yakından ilgilendiren bir video buldum. :D Aras Karanfil'in abisi pilavhaneye ortak galiba :hhhhhh:
Link: (link)

• Beğen
Tepkiler: yihehe
@Angel
Lise de Uçak Bakım Teknisyenliği okudum. Lise bitisinde kpss ye girdim ve 2013 Kasım atamasinda atandim kendi alanima

önemli olan maddi sıkıntı yaşamamak zaten yoksa kim çalışmak isterki sağlık olsun allah yokluk göstermesin inşallah hiç kimseye cesur bi karar

Şöyle bakınca; benim çevremde işinden istifa edip kendi hayallerinin peşinden giden hiç kimse pişman olmadı. Kimisi kaldığı yerden müzik eğitimine devam etti, kimisi eşini ve çocuğunu alıp ormanda yaşamaya karar verdi, kimisi kendi dükkanını açtı, kimisi 30'undan sonra mühendislik okudu, kimisi freelance yoluna devam etti. Harbiden, bu istifa durumu eğer inancınız tamsa geri tepmiyor. En azından benim çevremdekiler şanslıymış diyelim.

Hem kamuda hem özel sektörde çalışmış birisi olarak
Kapasiteniz, memuriyete fazla ise(burada ki kapasite sizin çok/az zeki olmanız değil), az yorulmanız, bütün gün yatmanız vs. sizi bitiren asıl etken oluyor.

Gözünü sevdiğimin memuriyetinin istifası bile bir başka, 6 ay sonra başvur illaki boş kurum bulursun tekrar memuriyete dönersin gibi bir durum var.

Hayırlısı olsun istifa eden arkadaş için.

@Kdostumuzdur ne i

Kuzeyege dostumuz ne oldu bisiklet dükkânına. Kimse kusura kalmasın biz forumu laf olsun diye takip etmediğimizden şimdi merak ettik.

Senın icin kotu bir karar belki ama bizim icin iyi :) Evli degil ve cocugun da yok sanırım :D

Ben olsam kesinlikle yapmazdım. Belki de yanlış düşünüyorum ama hayat bol bol gezip eğlenmek yaptığın işten her daim zevk almak değildir. Kendi adıma konuşursam ben kendimi garantiye almadan kendi hayatımı idâme ettiremeden kimseye faydam dokunmaz. Öncelikle kendime yetmeliyim, yaptığım işte iyi olmalıyım. Kendi hayatımı da bu şekilde kurmaya çalışıyorum.
Bu kararı verirken onunu arkasını çok iyi düşünmüşsündür zaten. Umarım pişman olmazsın.
Yukarıda attığın istifa vidyosuna pek katılmıyorum. Pilavcı dayılar hariç hepsinin kurulu düzeni yok. Belirli evi ocağı yok kaç yaşına kadar dünyayı dolaşabilirsin. Elden ayakta kesilince ne yapabilecekler meçhul. Gençlikte çalışmak yaşlılığın sigortasıdır. Pilavcı amcalar da anladığım kadarıyla ozel sektörde çalışırken bir işletme açmışlar ki kendi işlerinin patronu olmuşlar, mantıklı bir karar almışlar. Anladığım kadarıyla iş tutmazsa da zararı karşılayabilecek haldeler. Her neyse
Benim ki biraz karamsar bir yazı oldu, eminim bana karşı çıkan da çok olacaktır. Kesinlikle sana karşı kötü bir niyetim yok yanlış anlama beni.
Yeni hayatında başarılar dilerim.

ben de hakimin kazai rust karari ile farik ve mumeyyiz oldugu kabul edilerek memur olanlardanim. ehliyet alamiyor kahveye gidemiyordum ama memur oldum. cocukken basaili bir ogrenciydim. ailemin maddi durumu el vermediginden leyli meccani okudum. parasiz yatili okudum. bugunku tabirle. saglik meslek lisesi mezunuyum. daha sonra universite okudum ancak bir tip fakultesi degil. :(

Kafandaki plani gerceklestirmene cok sevindim abi

Cogu kisi hayatindan memnun degil lakin istifa edicek kadar cesur da degil!!!

@mehmetsunu
Sevgili mehmet,
Bahsettigim proje bi tasariydi ve proje iptal olmus degil. Burada laf olsun diye takip eden kimse olmadigi icin sik8nt
@mehmetsunu
Proje hala tasarim asamasinda.
Bu arada kimse forumu laf olsun diye takip etmiyor.
Farkli projeler var.
Yazdiklarinizin konu ile alakasi nedir?

Geri