Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İsviçre: 1 Türkiye: 2

Ozan Aydın

Forum Bağımlısı
Tepki
90
2008 Avrup Şampiyonası A Grubu'ndaki ikinci maçında Türkiye, ev sahibi İsviçre'yi 2-1 mağlup etti. Türkiye'ye galibiyeti getiren goller 57. dakikada Semih Şentürk ve 90+2 dakikada Arda Turan'dan gelirken; İsviçre'nin tek golünü 32. dakikada Hakan Yakın kaydetti.
ALINTI

sizce nasıl oldu bu sonuç...

Scudo
Tuncaya 90 dakika katlanan teknik heyete bişey diyemiyorum kanser oldum ben burada onlar o kadar para alıp da nasıl olur da ülkelerinin iyiliğini düşünmediler hayret

Cidden ya Tuncay çok kötüydü..hadi önceki maç kötü günüydü diyelim..ee bugün ne böyle.. :S

Yağmurun yağması bizim için kötü olmuştu ama sonradan toparladılar.Bileğimizin hakkıyla aldık başka bir şey demeye gerek yok. ;)

ama çok iyi oldu işviçrenin daha umudu kalmadı cek cumhuriyetide yendinmi 2. olarak cıkarız...

sc'siz oynayınca gol atılamayacağını zico bile gördü, terim göremedi... taa ki 45. dakikaya kadar. gelecek maç tuncay'ı ya da gökdeniz'i kesip semih'le başlaması lazım. yoksa gol falan atamayız çekler'e. sahada tümer'in varlığına pek bir anlam veremedim. isviçre çok beceriksiz bir takım, saha ağırlaştıktan sonra sadece fiziklerine güvendiler, ama ikinci yarı ellerinde bir koz kalmamıştı. unutmayalım ki turnuvanın en kalitesiz takımlarından biriyle oynadık. çek cum bugün yenilmesine rağmen duran toplarda ve baros'un sürüklemelerinde çok iyiydi. bir de koller oynarsa işimiz iş, o boyda adamımız yok... fatih terim'e kolay gelsin, yine yırttı paçayı :)

Maçı Azeri kanalından izledim, canlı olarak veriyordu hemde. Atv çekmiyor :D Nasıl bağırıyor spiker duymanız lazım golden sonra :04: Güzel oldu güzel..

biz Türkler zoru severiz,
ham lokma yemeyiz.....
Başarılar diliyorum

Ardanın farkı .Gectiğimiz macta da lsaydı daha farklı olurdu diye düsünüyorum neyse geçmise mazi denir önümüzdeki maclara bakıcaz.;)

illaki bize son saniyeye kadar rahat bir maç izletmeyecekler. her seferinde böyle gerilim yaşatıyorlar. kalbi olan fanatiklerin buna nasıl katlandıklarını merak ediyorum.

TEBRİKLER TÜRKİYE

Arkadaşlar, bu ne olaydır böyle.

Ödevlerimizi sona bırakırız, fatura yatırmayı sona bırakırız, bisiklet bakımını sona bırakırız.... maçtan galibiyet almayı da sona bıraktık. Sona kalsa da yendik çok şükür. Çünkü;

Yabancılar bizleri hep küçümsüyor. Yaptığı hataları bize atıyor. En kötüsü de barbar oluyoruz, yobaz oluyoruz gözlerinde ama futbol ile yarası olanlara iyi cevap verildi.

İnşallah gerisi de gelir.

semih ve arda gene yapacağını yaptı semihin gölü ve sahanın 2. yarı düzelmesiyle bizim takımımızda atağa kalktı ve maçı aldık süper oldu

Geri