Scudo Sports

İtalyan vs Japon

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Evet arkadaşlar,hazır olarak herhangi bir bisiklette karar kılamadım.O yüzden kendim toplamaya karar verdim..

Şimdi seçeneklerim Ultegra 6800 veya,

Campagnolo Centaur mu ? Athena 10s mi yoksa Athena 11s carbon mu ? Gerçekten farklarını bilmiyorum athenanın karbon olması dışında.Geçiş olarak nasıldır,ayrıca ultegra veya dura-ace karşısında nasıl performans veriyorlar ?

Ayrıca Pedal Bisiklet güvenilir midir ?

Scudo
@Erkin Kalender ben oyumu athena dan yana kullanıyorum. vites sistemi biraz daha değişikti gaiba. hoşuma gitmişti. videolarda incelemek lazım.

Tabiki Japon..

Athena karbon ultegradan 600 lira daha yüksek,aluminyumu 2000 lira.Serkan abi dün karbon almamı,aynakolda esnemezlik vs gibi sebeplerden daha iyi olacağını söyledi.Peki kullanma imkanınız oldumu Tolga bey ?

@Erkin Kalender

Benim bisikletim Sora setli,aslına bakarsanız hiç deneyimim olmadı üst seviye setlerle. Bu görseli de belki faydası olur diye yolladım. Karbon rijitlik olarak daha öndedir tabii,aynakol da malum gücün aktarıldığı yer. Bütçe sıkıntınız yoksa Athena Carbon alın bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Campy Xenon kullandım uzun bir süre.Sonrasında Campy Veloce aldım. En alt seviye olmasına rağmen Xenon ve Veloce arasında geçişlerde fark vardı. Mevcut olarak Shimano 105 (5800) kullanıyorum. Şahsen ben imkanım olsa Campagnolo'dan yana kullanmanı isterim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bahsi geçen Campy setlerden Centaur 10'lu, Athena 11'li. Athena'nın karbon olanında bir miktar hafiflik ve görüntü avantajı olacaktır. Rijitlik olarak fark olacağını sanmıyorum.

Yalnız yukarıdaki tablo biraz abartılmış. Athena'nın Ultegra'dan ve Force'dan üstün olduğunu düşünmüyorum. Onu geçtim, Record dahi hem Red'den hem Dura-ace'den üstün konumlandırılmış. Daha bir de Super Record var, düşünün! Bir Campy fanboy hazırlamış sanırım bunu.

@Erkin Kalender güle güle kullanın :D
hocam deneyimlerinizi yazında bari araştıran arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olur
+ları -leri neler acaba?;)

Shimanonun yedek parça ve servis ağı daha yaygın,bunun haricinde hiçbir üstün yanı yok.

Geri