Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

Scudo
Game of Thrones ve The Oasis'i bekliyorum.

Breking bad ( bitirdim ) the walking dead ( sezon finali yaptı [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21] ) fear the walking dead. Türk dizilerinden ise eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Six feet under

Marco Polo, Stranger Things izledim yeni sezonu bekliyorum. Sherlock a basladim iyi gidiyor. Stranger Thingsdeki cocuklarin oyunculuklarini cok begendim, tavsiye ederim.

breking bad tarzı dizi önerebilir misiniz ? :D

İçerde - Fi

Birkaç senedir televizyonda hiçbir diziyi izlemiyorum. Açıyorum Behzat Amir'imi, yanında buz gibi Bomonti... Misss...

Şu aralar the Flash izliyorum.

House of cards
Marco Polo
Designated survivor
Stranger Things
Bates Motel

the flash
arrow
walking dead
cesur ve güzel

@ATALAY16 Breaking Bad'ı 2 kez bitirmiş, şimdi de 3. kez izleyen birisi olarak size Better Call Saul'u kesin öneriyorum.Breaking Bad'dan daha durgun ancak onun tadını veren ve oldukça da kaliteli bir dizi.Güvenebilirsiz :D

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Daha önce gördüm ama ortadan giriş yapmayayım dediydim. Ama tekrar görünce konuyu iştaha geldim :)

Behzat Ç. (tek geçerim ;))
Leyla ile Mecnun
Vikings
The Cosby Show
Vb. vb. vb.:D

The Good Wife - Kimsenin izlememesine şaşırdım. Ridley Scott executive producer :harika:
The Good Fight - T.G.W'ın devamı
Scandal
Lucifer

images

Sıkı bir Game of Thrones hayranıyım. 1.5 Senedir bu evrenin içindeyim hala araştırıyorum hala doyamadım :) Stannis Baratheon gibi ihtişamlı bir kralı izleme, okuma fırsatına erişmemiş kişiler varsa hemen diziye/kitaplara başlasınlar. Ayrıca Westworld daha 1 sezon oynamasına rağmen çok ilgi çekti. Harika bir kurgusu ve oyuncu kadrosu var şiddetle öneririm. Ve tabii ki klasiklerden Prison Break!!

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
The Walking Dead
Game of Thrones

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri