Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

Erdi Buyuran

Aktif Üye
Kayıt
9 Ağustos 2008
Mesaj
119
Tepki
38
Şehir
İstanbul
Evet arkadaşlar izlemekte olduğunuz diziler var mı varsa hangileri?

benim izlediklerim Arka Sıradakiler,Adanalı,Yaprak dökümü
 
Scudo
Lost ve House Md.

Lost'un hikayesi burada özetlenemeyecek karmaşıklıkta olup, house için; bir hastanedeki doktorlar arası ilişkileri inceliyor diyebiliriz. ancak, Gray's Anatomy, Doktorlar gibi dizilerle alakası yoktur. Farklı insan tiplerine, bunların birbirlerine nasıl baktığına, hasta olan insanların hallerine eğilen bir dizidir. Sık sık felsefi sorunlara değinmesi, insan psikolojisini ana hikaye edinmesiyle birleince, izlemem kaçınılmaz olmuştur :)


Vikipediden: Gregory House New Jersey Princeton Plainsboro Hastanesinin tıbbi tanı uzamanı doktordur. Kendini aşırı beğenmesi, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine rağmen müthiş bir doktordur. Uzmanlık alanı bulaşıcı hastalıklardır (intaniye). Hiçkimsenin tanı koyamadığı hastalara tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır ancak ekibindekilerin psikolojilerini de sürekli olarak bozmaktadır. Hastanenin yöneticisi Lisa Cuddy onu sürekli gözlem altında tutmaya çalışmaktadır ve ondan asla vazgeçmemektedir çünkü en zor durumlarda hastaları kurtaran hep odur ama Dr. House yüzünden hastane sık sık dava edilmektedir.


http://www.fashionablecanes.com/mm5/graphics/00000001/houses-cane.jpg
http://i103.photobucket.com/albums/m141/soulonfire21/House---No-Lies-house-md-561420_500.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Lost, Prison Break, Dexter, terminator, an be an takipte olduğum diziler. Bunun dışında yeni deneyeceğim diziler ise house, spooks, the office. Belki bunlardan da benim için izlenir birileri çıkar diye umuyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: mhmmd167
gece sesleri, papatyam
 
Ayrıca bitirdiğim iki dizi var; yayın hayatı son bulan; The lost Room ve Jericho onlarıda öneririm.

The Lost Room'da; adamın kızı kaçırılıyor ve kızını bulmaya çalışıyor, fantastik bir dizi.

Jericho; amerikaya nükller bomba atılır ve bu sayede bir kasabanın dışarıyla bağlantıları tamemen kopar. başta biraz lost gibi yani.
 
Lost Room bir mini dizi idi ve çok güzeldi. Ben de çok beğenmiştim. Jericho dizisine bende başlamıştım ama birkaç bölüm sonra bırakmıştım. Çok ilginçtir. Bizler hala toprak, töre, holding, aşk, kavuşamama gibi konular üzerine diziler yaparken adamlar zamanda yolculuk, nükleer savaş, hapisaneden kaçış, bir katilin günlük yaşamı, vampirler gibi değişik fantastik konuları işliyorlar. Bazen durup düşünüyorum ; Biz onların 80'lerdeki Dallas yıllarını daha yeni mi yaşıyoruz yoksa :rolleyes:
 
Kurtlar Vadisi ve ne zaman yeniden başlayacak diye sabırsızlanıyorum. Ergenekon gibi bir dizi :):):)
 
uzun zamandır tv hayatımdan çıkarmış biriyim tek tük nadir izlerim tvyi. ama eskiden ekmek teknes, 7 numara dizilerini çok izlerdim
 
lost izleyenler için lost teorileri diye konu mu açsak :)
lost, prison break, how i meet your mother ,las vegas, terminator,heroes
 
bu sıralar pek izlenebilecek dizi var gibi gelmiyor gerçi pek tv izlediğimde söylenemez:)
 
  • Beğen
Tepkiler: OnurT
Denk gelire Papatyam. Onun dışında fırsat buldukça Discovery ve National Geograpic. ( umarım doğru yamışımdır )
 
Geri