Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir All Mountain/Downhill buluşmaları

Gece gece başka yerlerimiz soğumasın :)

Bende far var, termal içlikte var...Ama h.içi eve gelişim 19:15 civarları..O saatten sonra nasıl olur nerde olur bilmem...

Scudo
3 yıl öncesine kadar Çatalkayada yapanlar vardı. Hep zaman kısıtlılığı yüzünden. Üşüme problemi olmuyor ama iyi ışıklar lazım.

murat bey birsey sormak istiyorum giydiginiz uzun parmak eldivenleri nereden temin ediyorsunuz acaba turkiyede satilyiormu bu korumali tarz eldivenler
arastirdim ama bulamadim yada cok ucuk fiyatlara satiliyor

@cagkan dur

Türkiye'de varmıdır bilemiyorum. Belki birtakım ürünler vardır , ama spesifik şeyler malesef olmuyor yada eski senelere ait olanlar oluyor.
Yurtdışından online almaya mecbur kalıyorsunuz.

Eldivenler Giro Remedy.
Giro'nun Türkiye distribütörü Marintek. Ama sitelerinde bu eldivenden görünmüyor.

Valla giyim konusunda daha net bir açıklamayla,
Uzerimizdeki hiçbirşey Türkiye'de yok malesef....

Slashler gelmiş sonunda.Güle güle kullanın.Yakında benimde bir süprizim olacak:boese153:

• Beğen
Tepkiler: İlker Yılmaz
@Özgür Tunalı

Teşekkürler, gittim aldım geldim sonunda ama değdi..
Senin süpriz kesin en az 200mm'lik dual crowne bir makinedir :)

@Murat.K
Değmezmi xc ile biryerden sonra tıkanıyordunuz.Bu makinaların ucu açık, olay sürücüsüne kalmış. Süprize gelince ufak bir ipucu; Where The Trail Ends desem :D

• Beğen
Tepkiler: Can Ateşgüneş
@Murat.K

Ta kendisi, belki bende kadroyu toplarken video çekerim böyle.

Burası hareketsiz gibi kalmış görünmesin, facebook grubuna geçtik geçeli tüm resimler-videolar orada..

İzmir'de downhill-all mountain ruhu tam anlamıyla yaşamaya devam ediyor.
Herhalde Türkiye'de bu kadar elverişli kolay ulaşıp ring yapabildiğimiz parkurlar İzmir'dedir diyebilirim.
Bir günde 2 farklı bölgedeki parkura gidip inişler yapabiliyoruz.
Hiç bir haftasonu boş geçmiyor. Bazı haftalar binmeyip parkur temilik-düzenlemeyle geçiyor

Bugün biten rampamız:
https://www.bisikletforum.com/a/img717/6889/img2012123000198.jpg
Redbull Rampage'daki meşhur Oakley Sender kadar olmasada ;)

https://www.bisikletforum.com/a/img32/8100/73828110200111386564551.jpg
7 bike sığıyor da 8.yi henüz zorlamadık :)

emek vererek güzel bir parkur yaratmışsınız orada inişin tadından yenmez doğrusu keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Murat.K
Geri