Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir Bostanlı Karşıyaka'da Bisikletçi

Osman Atasoy

Aktif Üye
Tepki
66
İsim
Osman Atasoy
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar,

Bostanlı-Karşıyaka da sadece mekanik işler yapabilecek, yani gidildiğinde parça satışı yapmadan ilgilenmeyen tipte olmayan, iyi bir Bisikletçi arıyorum. Genelde hep birşey satın almanız gerekiyor sırf vites-fren-lastik ayarı vs gibi işlemler yapılmak istenmiyor. İlgilenilmiyor...

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
Scudo
@Osman Atasoy Seda bisiklet Bülent bey. bence kaliteli bir esnaf.karşıyaka iskelenin karşısındaki cumhuriyet ilköğretim okuluna gidin hemen karşısında yeri

biliyorum Seda Bisikleti tanıyorum, ama sadece bakım ve ayar için gidildiğinde ilgileniliyor mu acaba ?
Birçok yer artık bu yaklaşımda değil. Hemen bu arızalı değişmesi gerekiyor veya aksesuar alınması beklenen bir
yaklaşım var birçok yerde. Maalesef.

öyle bir şey için garanti veremem ama yardımcı olacağına inanıyorum

Seda bisiklet o konuda iyidir. Satış yapma gibi bir gayretleri yok, genelde sorunu tamir bakım ile çözmeye çalışıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
Seda bisiklet gerçekten iyidir 2 ay önce 2014 model sedona 720 almıştım merak ettiğim şeyleri sormak için bile gittiğimde bisikletimi hemen ücretsiz olarak bakıma alıyorlardı ama tek sorun aşırı sıra olması bu yüzden sabah saatlerinde giderseniz daha boş olabilir:)

Uzak demezseniz ozkanlar tansasin arkasinda özgebike var. Selim usta hossohbet ve isinin ustasidir. Siz ne isterseniz onu yapar.

girne bulvarı taraflarında "kadans bisiklet" var, orası da birşey satma çabasında olmadan teknik destek verir.. mekanın sahibi genç aklı başında birisi zaten, bi deneyin derim ;)

(link)

bisiklet evi var bir de. öneririm. Sedayı gerçekten boşverin:harika:

Kadans bisiklet tavsiyemdir.Fatih Bey size yardimci olacaktir.Bagcilar parkinin alt sokaginda

bisiklet evi var, alaybey tersane kafenin karşısına düşüyor, iyidir orası

bisikletevi'ni hiç duymamıştım, oradan geçerken bi bakayım nasıl bi yermiş

Öncelikle şu konuya açıklık getirmek istiyorum . Bisikletçiler neden eskiye göre parça satışı yapmak çabası içerisindeler?

Eskiden piyasada bu kadar parça yoktu. Parça olmadığı için mevcut parçayla uğraşıp onun üzerinden daha çok işçilik alabiliyorlardı.

Günümüzde ise işçilik fiyatları düştü. Ayrıca eskisi kadar işçiliğe ayıracak vakit yok. Bisiklete gerçekten meraklı arkadaşlar tamirlerinin yüzde doksanını kendileri yapıyorlar.

Kimlere gidebilirim derseniz.

Seda bisiklete gittiğinizde birol abiyi bulun . Yada karşıyaka yelken klübünün yanında kess bike serkan kes ve haşim iyidiler. En son olarak da kadans bisiklet fatih kardeşimi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Seda bisikleti tavsiye ederim ben de.

Bisikletimi bir cok kez irili ufakli bakima goturdum. Hic birisinde de geri cevirmediler, olumsuz bir tavirlarini gormedim.

Hep boyle olsunlar, verdigim her kurus helal-i hos olsun :)

Yorum yazan arkadaşlara ve bizi tavsiye edenlere tek tek teşekkürlerimi sunarım, bilindiği gibi mağazamızda satış,servis,kiralama,takas,2.el gibi hizmetler vermekteyiz,servis bölümümüzde Ben ve Tamer Taşer arkadaşımız ile herzaman hizmet vermeye hazırız.
Kess Bisiklet ve Bisiklet evi de diğer seçkin bisiklet mağazaları arasındadır.

Saygılarımla
Fatih Ertörün

• Beğen
Tepkiler: cngz
@Fatih Ertörün Diğerlerini iyi biliyorum ama firmanızın ismini sık ve iyi duymama rağmen tanışmak nasip olmadı sizle, bir ara uğrayacağım tanışmak için

@Anonim @Fatih Ertörün Kadans bisiklet iyidir geçenlerde ruble aynakol değişimi yapıldı bisikletime parçaları oradan almamış olmama rağmen çok cüzzi bir işçilik ile hallettiler sağolsunlar üstelik bir haylide zor oldu aynakol dişlisini sökerken çırak kardeşle beraber yalama yaptık dişliye baya uğraştık sökmek için

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Geri