Hafta içi uygun olduğum günlerde, Urla-İskele/Çeşmealtı veya Güzelbahçe taraflarına turlar yapmayı düşünüyorum, şuan yalnız tek tabancayım.Gelmek isteyen arkadaşlar haber verin tanışalım, beraber pedallayalım, istediğiniz yere gideriz,performansta sıkıntı yok..
Atahan bey merhaba, bende iskele 'de kalıyorum hafta içleri okul sebebiyle Urla'dayım, hafta sonları Aliağa'dayım genellikle. Haberleşelim beraber pedalllarız heryere...
Hafta sonları bikaç arkadaşımla küçük turlar yapıyorduk fakat askere gidecekleri için yalnız kaldım. Havalar düzeldiği gibi tur ayarlayalım pedallamaya başlayalım
Aynen kardeşim ayarlayalım turları ,bu hafta sınavlardan biraz zor ama haftaya istediğin heryere gidebiliriz,başka arkadaşlar bulursak daha da güzel olur. ..Benim için yağmur, çamur farketmez çok sürdüm bu havalarda, yıldırım olmadığı sürece sorun yok .
Artık Urla’da oturmuyorum fakat iskeledeki Erol Bisiklet’e uğrarsanız oradaki arkadaş iyi niyetli biri. Güzergahtan geçenleri tanıyordur. Yardımcı olacaktır. Kafesi de var. Yolu düşen bisikletçiler mola veriyor orada.