Scudo Sports

İzmir Güzelbahçe/Urla-İskele tarafındaki bisikletçiler ses verin...

Tepki
23
Bisiklet
Colnago
Hafta içi uygun olduğum günlerde, Urla-İskele/Çeşmealtı veya Güzelbahçe taraflarına turlar yapmayı düşünüyorum, şuan yalnız tek tabancayım.Gelmek isteyen arkadaşlar haber verin tanışalım, beraber pedallayalım, istediğiniz yere gideriz,performansta sıkıntı yok..:cool:

Scudo
Hafta sonları ve hafta içi akşam bölgede sürüş yapıyorum. Strava dan bulup rotalarımı ve sürüş saatlerimi görebilirniz. Uygunsa buyrun sizde katılın.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhaba bende narlıdereyim hafta sonları bazende mesai çıkışı hafta içi biniyorum haberleşelim birlikte pedallayabiliriz..

@divemasteronur

Merhaba haberleşelim , birlikte binebiliriz uygun olduğumuzda ....

@tzeybek

Rotalarınızı ve günlerini yazarsanız uygun zamanlarda ortak hareket edebiliriz, Strava kullanmıyorum...

Zeytinalan'da oturuyorum. Hafta içi akşam 6, hafta sonları günün her saati katılabilirim.

@Atahan Eker

Atahan bey merhaba, bende iskele 'de kalıyorum hafta içleri okul sebebiyle Urla'dayım, hafta sonları Aliağa'dayım genellikle. Haberleşelim beraber pedalllarız heryere...

@Mehmet Tuğrul Ersazak

Hafta sonları bikaç arkadaşımla küçük turlar yapıyorduk fakat askere gidecekleri için yalnız kaldım. Havalar düzeldiği gibi tur ayarlayalım pedallamaya başlayalım

@Atahan Eker

Aynen kardeşim ayarlayalım turları ,bu hafta sınavlardan biraz zor ama haftaya istediğin heryere gidebiliriz,başka arkadaşlar bulursak daha da güzel olur. :)..Benim için yağmur, çamur farketmez çok sürdüm bu havalarda, yıldırım olmadığı sürece sorun yok .

iyi akşamlar:) konu yaşıyor mu?

Artık Urla’da oturmuyorum fakat iskeledeki Erol Bisiklet’e uğrarsanız oradaki arkadaş iyi niyetli biri. Güzergahtan geçenleri tanıyordur. Yardımcı olacaktır. Kafesi de var. Yolu düşen bisikletçiler mola veriyor orada.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Geri