bu aralar izmirde sürekli sert rüzgarlar esiyor, bu da bisikletten aldığım keyfi olumsuz etkiliyor..
geçen haftasonu üçkuyular-urla-üçkuyular yaptım, sert rüzgardan dolayı inanılmaz yoruldum kabus gibi bi tur oldu
Elinize, bacağınıza sağlık. Kamera baya bir uğraştırdı galiba :S Ama anayoldan çıktıktan sonra o siyah asfalt başladığında "işte yol böyle olacak" dedim. Kaymak yollar bambaşka bir keyif. Bir de güzel anayollar olunca tadından yenmiyor. Rampa çıkmak da pek sorun değil de karşı rüzgar, dönüşsüz bir turda sizi hiç desteklemeyip, sırf kösteklediği için biraz keyif kaçırabiliyor
Harika bir iniş ve video olmuş tebrikler. Ancak değinmeden edemeyeceğim. Eldiven takmamışsınız ve sol bilekte bisiklet zincirinden yapılma bir bileklik gördüm (yanlış görmediysem). Allah korusun bir kaza anında eldiven olmaması ellerinize zarar vereceği gibi (hatta eldiven yok diye elleriniz terlediği için sanki bir ara sol elinizi çekip elinizin terini silip tekrar koyuyorsunuz gidona) o zincir bilekliğin bileğinize ağır hasar vereceğini hatırlatmak istedim.
Çok Şahane Bi İniş Olmuş Birkez Daha Benim İçimdeki Yol Bisikleti Aşkını Harlattınız Aslında Yol Bisikleti Değilde O İniş Çok Hoşuma Gitti Benim Sağlıklı Pedallamalar
Son zamanlarda eldiven takmıyorum çünkü ellerim artık sarsıntıya alıştı ve çok sıcak tutuyor ve çirkin bi yanık izi bırakıyor (Videoda bi kısımda gözüküyo hatta) Öte yandan o zinciri bisiklet sürerken takmam ama o gün öyle denk gelmiş, hatırlatma için teşekkürler