Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

bornovadaysanda özkanlarda çarşamba akşamı bisikletçileri var çarşambaları herkesin katıldığı turlar yapıyorlar facebook linki : (link)

Scudo
izmirde nerdesin ilk önce ona göre grup tavsiye edebilirm. Haftasonları ibd turlar düzenler cat grubu ile birlikte.

Merhaba arkadaşlar. İzmir'de klasik bisiklet ve parçalarından anlayan, gittiğim zaman "bu ne ya böyle nerden buldun bunları ?" ya da "eski bunlar ya niye kullanıyorsun ?" diye başından savmayacak, dalga geçmeye kalkmayacak iyi bir usta arıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

Bornova'da Özkanlar pazaryerinin arkasında Özge Bisiklet var. Selim Usta işinde iyidir, önceden arayıp gidersen daha iyi olur. Facebookta Özge Bisiklet diye aratınca bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Burak Mercancı
Yarın sedona 771 almak için izmir'e geleceğim. Sedona satan yerler nerelerdir? Bisikleti görüp dr almak istiyorum. Her yer getirtiriz diyor. Getirtecek olsam internetten alırım ayağıma gelir zaten :) Bildiğiniz bisikletcilerin iskmlerini söyleyebilir misiniz?

karşıyakada seda bisiklet var google'a yaz ara sedona ve bir çok marka var...

+
karşıyaka kess bisiklet (yelken kulübü karşısı, yalıda)
bostanlı sundu bisiklet (bostanlı pazarı arkasında)
alsancak delta bisiklet (alsancak sahilde, iskeleye yakın)
küçükyalı doruk bisiklet (köprü durağı)

Yardımlarınız için teşekkür ederim, eve gidince hepsinin numarasını not edip sabah erkenden arayayım. Hangisinde varsa ona gidelim. Liste Fiyatı 1600 $. Nekadar indirim yaparlar? Kredi kartıyla taksitli alacağız.

belki birçok yer satıyordur bilmiyorum ama seda bisikleti tavsiye ederim bende

kess, delta, ve sundu bisikletin internet sitelerinde sedona yok. Sanırım satmıyorlar. Geçen hafta gittiğimde doruk bisiklete uğradım. 2012 771 vardı.

Tek kalan seda bisiklet sanırım bi arayayım

Seda bisikletle görüştüm. 771 ellerinde yok. Numaramı bıraktım, nezaman geleceğini öğrenip arayacaklar.
Peşin olursa% 10 taksitli olursa da liste fiyatından verebiliyorlarmış. Ne yapayım:s bugün almak istiyordum

kesinlikle alma derim. biraz daha araştır. NAKİTE %15-20. karta 12 taksit %10 yaparlar. direk bisiklete yüklenme TOK alıcı ol...

@serkan hilal

Bügün tekrar konuştum seda bisikletle. Bisiklet ürtimdeymiş, 15 gün sonra ellerine gelirmiş. Doğru mu acaba ? 2013'ün ortasına geliyoruz, üretimde olma ihtimali var mı ? Yoksa kendi ellerine gelecek olan parti mi üretimde ? Ayrıca nasıl indirim yaptıracağım ki adam olmaz diyor :bilmiom:

Hala bulamadım, fikir verebilecek birisi var mı ?

arkadaşlar konu başlığından anlaşılacağı üzere yeniyim izmirliyim bucalıyım.fakat karadeniz bölgesinde okumaktayım.yeni bir bisiklet almayı planlıyorum aylardır aşaştırıyorum bütçem 1000-1200 lira civarı.siz egeli arkadaişarıma sormak istedim genel olarak izmir içi ve bazen uzun turlar istiyorum tabi ara ara güzel patikalarda gezmek.bunun için araştırmalarıma rağmen nasıl bir bisiklet tercih edeceğime karar veremedim dağ veya şehir-tur bisikleti.bu konuda çok ama çok kararsızım lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

Kron Xc 250 Bisiklet alacağım 799tl dediler Suan Seda Bisiklet te ama internette vs daha ucuz bana güvenilir site önerebilir misiniz ?Veya Kron yerine başka bisiklet tavsiyeleriniz? Kron satabilen biryer veya (seda bisiklet hariç) ?

Geri