Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir'de bisiklet mağazaları

@sadık öztürk

parça bulma anlamında çok iyi oldu bu bisikletci ,:) birde pek anlamam yapımından :bilmiom:
 
Scudo
güvenle bisiklete binip çevreyi kirletmeden,işe,okula,alışverişe gidebileceğimiz bir izmir hayal ediyoruz :)
 
Pörsümüş apartmanların zemin katlarındaki dükkanlara barınmış olan,paramparça bisikletleri birleştirip yamamaya yarayan,inik lastikleri şişiren,akort eden ve mahallenin miskin delikanlılarıyla bahçede oturup dedikodu teoremleri geliştiren ön adı bisiklet olan tamircilerdir...ortak özellik olarak gözlemlediğim olgular genelde kel ve bıyıklı oldukları,çok paraya az iş yaptıkları,bayanlara karşı yakın hisler besledikleri,mahallede bisikleti olan herkesle kanka diyaloğu yaşadıkları falan filan......

İstisnalar Hariç...
 
aslında her bisikletçi öyle değil bana göre eskişehirde operanın arkasında volkan bisiklet var orası yeri geldiğinde para almadan çoğu bisikletçinin yapamayacağı işleri yapıyor bana göre türkiyenin en iyi işciliği volkan abi dedir ama bir lastik şişirmeye bile 1 lira para alan bisikletçiler çok
 
@mertcan gölge

İsim Verip Herkese Rezil Etmeyecegim Ama 20 Tl Full Bakım Parası Alıp Da Fren, Vites Ayarını Bile Yapamayan Bir Yer De Var Hemde Milletin Delisi Olduğu Bir Yer ;)
 
@Genar Batur

tam yerini anlatabilirmisin orada başka bisikletçilerde war :D
 
uzay pastanesinden özkanlar ilk öğretim okuluna doğru giderken okula gelmeden hemen önce dostlar sürücü kursundan sonra sağdaki büyük binanın altında. otoparka bakıyor dükkan. özge bike zaten görürsün hemen.
 
  • Beğen
Tepkiler: sonofdede
Bir kaç ay İzmir'den uzaklaştım döndüğümde yakınımdaki iki bisiklet firması Ata Bisiklet (küçükyalı) ve Motis Bisikletin (karataş Şubesi) kapanmış olduğunu gördüm. Motis Narlıdere'de devam ediyor. Umarım bu son olur insan her semtte bir bisiklet firmasını görmek isterken olanlarında kapanıyor olması gerçekten üzücü. Biz İzmirliler yeterince destek olamıyoruz sanırım bu firmalara halbuki getirdikleri bisikletler ve malzemler hem iyi markalar hemde kaliteliler.
 
istanbulda oturmama rağmen izmirden bisikletimide parçalarımıda aldım.bence şanslısınız :)
 
  • Beğen
Tepkiler: haldun989
Ticaret ne yazık ki acımasız . Güçlü olan kazanıyor . İzmir'de Doruk ve Seda işi götürüyor . Bir süre sonra yalnız bu 2 firma kalırsa vay halimize . İkiside kardeş firma zaten . En kısa zamanda Delta Bisiklet gelse iyi olur.
 
ben sundu bisikletten alışveriş yapıyorum
kendimde hizmet sektöründe olduğumdan dolayı memnunum
yaklaşımları ilgi ve alaka çok iyi
buradan onsuz teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: yunus arslan
Doğruyu söylemek gerekirse, isim yapan iki kardeş firma ama örneğin ben bu iki firmada da kafama göre kask bulamadığımdan yurt dışından getirtmek zorunda kaldım. Yani bu iki firma bize neyi sunarsa , o kadarla yetinmek zorunda kalıyoruz.
@ Ali bey'in dediği gibi Delta İzmir'e gelse ya da diğer firmalar da İzmir'de olsalar.
 
  • Beğen
Tepkiler: murat bayir
Delta bisikletin ilk önce nerede açılmasını isterdiniz?
belki içimiz de izmire yeni taşınıp bisikletçi açmayı düşünenler olabilir. :)
 
dediğiniz gibi seda götürüyor izmir karşıyaka tarafını bence herkezde çok memnun durumdan bir yere gideyim ne istiyorsam orda bulayım gibisinden ve senelerden beri bende sedadan alışveriş yaparım izmirde meşhur bi çankaya semti vardır bilenler bilir ordada çok sayıda bisiklet parçası satan yerler var
 
@Mustafa Ertuğrul


Ben Doruk ve Seda Bisikleti tavsiye ediyorum . 50 senelik firma . Birol , Bülent Abi ile milli bisikletçi Mustafa Güler , çalışanlar Turgay Germen , Ali kardeşim , Nail Usanmaz bu işlerin kurdu olmuşlar artık . Servis , yedek parça konusunda da çok iyiler .

Birde 2Teker adlı yeni bir firma var , Alsancak'ta . Çeşit bol

2.el bisiklet konusunda da yine bu firmaya ve Fatih kardeşime başvurabilirsiniz. Fatih ; forumda ultegrax nickname ile satış yapan bisiklet sporcusu bir arkadaşımız . 2.El bölümünde rastlarsınız.
 
Geri