Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir'de bisiklet mağazaları

sedanın yaptığı işçilik süper hiçbiyere değişmem fakat yedek parça satışı diger bisikletçilere göre pahalı geliyor ve sıfır pazarlıkla satıyor.

Scudo
@ibrahim artun

Evet ben size demedim zaten;) Sundu Bisiklet öndeydi de o yüzden dedim.Tabii ki olabilir.Sonuçta ben de şikayetçi değilim ve Ali abiyle muhabbetimiz iyidir.En önemi parçalardan olan ayakkabımı ve kaskımı oradan almıştım ki tüm bisikletçileri gezmiştim onlar için.En uygun ürünleri orada buldum.İzmir gruplarında da pek sevilmez açıkçası:rolleyes:

Doruk Bisiklet ise candır.Turgay abilere o kadar güveniyorum ki satılık bisikletim şu an orada duruyor:)

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
Anket yapmak hakikaten bir uzmanlık işi. Olur olmaz anket yapmamak lazım. Bu anketteki seçenekelere hiç olmazsa diğer diye bir seçenek konabilirdi. Seçeneklerin içinde olmayan bir sürü bisikletçi var. Hemen ilk aklıma gelen Parkur bisiklet mesela. Seçenekler de olup da yaşamayan bisiklet firmaları da var ayrıca.

Soru eksik diğer yandan da. Hangi açıdan soruluyor? Söz gelimi ustalıksa İzmir'de Bornova' daki Selim ustadan iyisini tanıyan var mı? Ferhun usta (FG Probike) Mustafa usta (Kafka Bisiklet) da ona keza.

Konuyu bilmeyen arkadaşların yanlış bilgilenmelerini önleyebilmek amacıyla yazılmıştır.

herkese selam,

Hulki Bey'e tamamiyle katılıyorum.Söylediklerinde çok haklı.Ama benim için bir gerçek var, o da şu ki Selim Usta'yı tek geçerim.

sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: semra çetindağ
arkadaşlar PARKUR BİSİKLET nerde????????

yazık olmuş.... Anketi hazırlayan arkadaş sanırım bisiklet işinde yeni.

Ata bisiklet kapandı diye biliyorum yada bilmediğim bir yerde devam ediyor bilgisi olan varsa öğrenmek isterim. Listede Parkur bisikletin olmamasına şaşırdım. Ata, Motis, Parkur, Sundu ve Doruk bisikletten alışverişlerim oldu hepsinden de memnun kaldım diyebilirim.

merhabalar bu bisiklet olayında yeniyim tavsiye etceğiniz bi yer varsa adresiyLe beraber biLgiLendirir misiniz beni ?

Parkur Bisiklet o denli onemli bir bisikletci mi? Sitesinde sadece bir markaya ait az sayida bisiklet modeli var..

@borab

Benim oraya bir kere yolum düştü. Genel olarak çalışanlarını bilmiyorum ama genç bir arkadaş vardı, erinmeden benim gibi acemi bir adamla sıkılmadan epey ilgilenmişti, gayet memnun ayrılmıştım. Bu başlığı görünce aklıma direk (memnuniyetten olsa gerek) o bisikletçi geldi. Ama 2. sayfayı okuyana kadar adını, web adresini bilmiyordum. 2.sayfadaki linkten adresine oradan da haritadan yerine ulaşıp aynı bisikletçi olduğunu anladım. :in:

istanbul'da yaşayan bi izmirli olarak da doruk bisiklet diyorum. istanbul'daki pek çok mağaza ve servise göre de benim için en öndedir..

seda bisiklette aradığım ilgi ve alakayı herzaman buluyorum ve çocuklugumun geçtiği karşıyakada kendimi bildim bileli var olan bir yer ayrıca çankayada da yerleri mevcut hemen karşıkadaki dükyanın az ilerisinde tamir bakım yerindede her türlü onarmınızı ve bakımınızı yaptırmanızda mümkün tabi bunların yanında güler yüz cabası tabiki benim görüşlerim :)

18 yıldır ankarada yaşayan aslen izmirli olan biri olarak; sundu bisiklet ilgi ve bilgi açısından iyidir. motisteki bayan ile yıldızım barışmadı bir türlü. seda bisiklet de iyidir. sundu 1 numara motis son numara olur benim nazarımda.

@randie

Bence çok önyargılı bir yaklaşım olmuş internet sitesine bakıp yorum yapmak.
Bir gidin görün derim Parkur bisikleti.Turan ustanın işçiliği on numaradır :in:

Aynı şekilde Doruk bisiklet çok iyidir.

Konuyu açan arkadaş da biraz yeni galiba,bu tür bir kıyas yapmak çok sağlıklı gelmedi bana...

Sundu bisiklet neymiş be arkadaş haberimiz yokmuş. Beni bisikletten soğutan yerdir , Servis olayı berbat tek kelimeyle. Çok fazla sorun yaşayan insan var forumda dile getirdiler zamanında. Bu çok memnunum diye konuşan pedalseverler şanslı müşteriler sanırım.

Bence de anket çok acemice hazırlanmış malesef. Seçeneklerde olan olmayan bütün bisikletçilerimiz gayet iyiler.Genel manada bir çoğu zaten eskiden hobi olarak yaptığı için işi severek yapıyorlar bu yüzden gördüğüm kadarıyla halk hepsinden memnun :D . Kendimi dışarda tutuyorum çünkü söz konusu bisikletse işçiliği kimseye bırakmam ama hepsi birlikte pedalladığım yardımlaştığımız insanlar hepside sağolsunlar her türlü parça konusunda yardımcı oluyorlar.

Seda bisiklet ile doruk bisiklet'in sahibi aynı bunu atlamışsınız, sadece bir şube karşıyaka'da diğeri güzelyalı.Doruk'tan Colnago aldım geçen sene, Turgay bey çok ilgili ,canayakın ve yardımseverdi.Seda bisiklet ile de ahbap olduk son zamanlarda:D, çalışanların ilgisi, özverisi hat safhada ...Benim bildiğim en iyisi.

Geri