Scudo Sports

İzmir'de Bisiklet yolları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

Bizler ne kadar uğraşsak didinsek de, Türkiye'de bisiklete verilen önemin ne kadar olduğunu herkez biliyor.
Resmini koyduğum yer, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in kordon boyunda Bisikletliler için ayrılmış bisiklet yolu, resmin çekildiği zaman ise pazar günü saat10,30 - 11,00 sıraları ( 19.11.2006 )
Fazla yoruma gerek yok yorumu sizlere bırakıyorum.

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

(link)

(link)

Scudo
izmir çok güzel şehirlerimizin en başında geliyor bisiklet yollarıyla örnek olması lazım ama fotoğraflardan gördüğümüz hali çok yazık umarım en kısa zamanda düzelir :)

Hiç olmazsa bisiklet yolunuz var diye yorum yapayım bende, değerini biliniz. En azından araba çarpacak diye bir korkunuz yok.

Daha önce izmire 5-6 kez geldim ve her gelişimde hemen hemen 1 er hafta kalmıştım. hatay civarında kalıyordum. kordonu sürekli gezerdim. benim bulumduğum zamanlarda bu tip olaylar yoktu. ben o resimlerden henüz çöpleri toplamaya gelmeyen çöp kamyonundan hızlı davranan çöp toplayan ve bu şekilde para kazanan insanların yaptığını düşünüyorum. eğer düşüncem yanlışsa ki umarım deildir o zaman izmire yazık olmuş...
ama erkuty nin dediği gibi en azından bisiklet yolunuz var :)

yine sen olaya biraz daha iyimser yaklaşmışsın:) bir keresinde aynı yerde bisiklet yolundan giderken burada bisiklet mi binilir diyen aile babasına rast geldim ah yanında ailesi olmayacaktı ki...:)

hehe... bende izmiri çağdaş sanırdım :D
allah yardımıcınız olsun....

çektitğiniz fotolardaki yollarda az yürümemişimdir (birden özledim eski günleri) ama o yol cok dar ve alsancak meydanından konak piere kadar olan yer cok dar yapılmış ve yayalar ile dükkanların masalarının arasında kalıyo ve haliyle insanlar fütursuzca o yoldan yürüyüp geciyolar. aslında bisiklet yolu olduğuna dair yerde işaret var ama siz bizim insanlarımıza bi sorun ordan gecenlere ne olduğunu biliyolar mı bunun . arkadaşım bura türkiye...

Geri