Cevap basit nereden geçerse geçsin..
İzmir'de kaç bisiklet kullanıcısı kaç otomobil sürücüsü var bir karşılaştırın..
Siz belediye olsanız hangisi için çaba gösterirdiniz..
Elbette oy potansiyeli çok olan..
bütün altyapı çalışmalarını bitirdiler bütün yolları açtılar ya, artık dekorasyon zamanı tabi..
yerlere de şöyle afilli fosforlu işaretler döşediler mi tadından yenmez olacak..
@Türka¥ tamamen göz boyama bunlar. Kanmasın kimse. Daha geçen sene asfalt döküp cillop yaptıkları guzelyali sahil yolunu yine deşmisler. Bizim bostanlı tarafından bahsetmeme bile gerek yok sanırım. Nerede hani 40 km bisiklet yolu? Kesintisiz 10 km anca var...
Aslinda bisiklet yoluna falan gerek yok o kadar yol varken. Sadece insanlar biraz daha SAYGILI olsa yeter. Ama bu da "yapilacak, yapiliyor, oraya olmazmis" diye oyaladiklari bisiklet yolu kadar imkansiz
Nerdeyse hergün Küçükyalı-Tınaztepe arası işe gidip geliyorum Dönüş yolunca varyant taşları böbrek taşı düşürür, Buca yolları dikkat istiyor, kask aynasız olmaz
Lise son sinif ogrencisiyken Izmir Buyuksehir Belediye'de bir sene egitim (staj) gormustum. Haftanin uc gunu varyanti inerdim. Biliyorum cok tehlikeli, simdiki aklimla hayatta oyle bir sey yapmam ama oraya gelince ters yone girerdim :rolleyes: Tehlikesi sadece bana olsa yine umursamam ama araclar gelirdi karsimdan, baska insanlar
artık bende kaldırıma çıkmaya başladım öğrenci yurdun tam karşısında duragın yanında kaldırıma çıkmak için küçük rampa yapmışlar, ordan kaldırıma çıkıp, arnavut taşlarından kurtulmuş oluyorum ama yinede türkü evinden sonra mecburen son 20metre daha titriyorsun
izmir yönünden maltepe askeri lisesine yakın restoranlara gelmeden yolun daraldığı yerdeki villanın biri kafasına gore aracı rahat girsin diye emniyet şeridine beton döktü akşam geçecek arkadaşlar dikkat
halilrıfatpaşa'da yeni yapılan alt geçitte de, mazgalları (her zaman ki gibi) bisikletin gittiği yönde yerleştirmişler..
aralardaki boşluklar da epey geniş, tekerlek girerse kesin uçarsınız yani o derece..