Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir'de otobüslere katlanırlarımızla kılıfsız binmek

@janko35 Verdiğiniz linkte tarih 2019. Bir yıl öncesi yani...

Scudo
@janko35 Verdiğiniz linkte tarih 2019. Bir yıl öncesi yani...
farkındayım. yeni bişey değil, ama almıyorlar diye konuştuğumuz zamandan sonra böyle bir gelişme olmuş ve ben de şimdi görünce paylaştım.
Izmir de otobus icine bisiklet yada pazar arabasi koymak yasak. Sanirim bunu , ucu acildi mi basedemeyiz diye dusunduler. Ama katlanir kilif icinde olursa mantikli gibi . Cunku otobus icinde bir suru insan ise gidecek ve ustune basina dikkat ediyor. Bu konu uzar aslında herkes de kendine göre haklı. Ama benim aklıma takılan niye hayvanat bahçesine bisiklet ile girmek yasak onu çözemedim . Tabi herkes insan gibi sürmez yada etrafta bir suru çocuk olur denilebilir.

kılıfsız bence de zor olur çok boşsa otobüs belki. ben mecbur olmasam otobüse binmem zaten pandemi döneminde de fakat bulunduğum yer çok yukarıda mecburum.
Otobüslerin önündeki askılarda otobüs her fren gaz yaptığında jantlar esnemezmi göbekler zorlanmazmı?

bu tür otobüsleri genelde tepelerde olan yerlere koyuyorlar. mecbur orada oturan, yapıcak bişey yok :( metro ve banliyöde de serbest zaten her türlü bisiklet her saat (belirli peronlarda)..

Son düzenleme:
İstanbul'da Ekrem Baskan'dan Allah razi olsun. Katlanir bisikletimle bir yere gitmeye korkmuyorum. Sele acitmaya baslayinca katlayip atip gidiyorum. Keske İzmir de en azindan katlanirlar icin saatleri kaldirsa. Bu insanlar trafige araba cikarsa daha mi iyi olacak sanki?

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Geri