Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmit - İstanbul (Avrupa) Rota Önerisi

Kerryn

Üye
Tepki
46
İsim
Enes
Bisiklet
Sedona
Merhabalar arkadaşlar, bu yaz içerisinde bisikletim ile İzmit 'ten İstanbul 'a pedallayacağım. Daha önce gidenler illa ki vardır. En güvenli bir şekilde gidebilmek için rota önerir misiniz ? Zamandan yana bir sıkıntım yok. Teşekkürler. İyi Bayramlar!

Güncel!

Güncel!

Güncel! Anadolu yakası için önerileriniz var mıdır ?

Scudo
Bence gir stravaya eeğimine, mesafesine, deniz kenarı olup olmamasına göre kafana göre yap bi rota. Zaten çok uzun bir yol değil, sıkıntı olacağını sanmam

Madem İstanbul Avrupa Yakasına gitmeyi düşünüyorsun, benim naçizane tavsiyem Yalova'ya pedallaman olur.
Oradan da deniz yoluyla Yenikapı veya Eminönü'ne kolayca ulaşabilirsin.
İzmit - Yalova arası yol İzmit - İstanbul'a kıyasla bisiklet için daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: AnılDemir41
@edge35 Yorumun için Teşekkürler. Strava 'dan rotamı oluşturdum hocam.

@Tamer Çetiner Bu fikir de aklımda vardı. Acaba hangisi daha iyi diye aklım karışmıştı. Yorumun için Teşekkürler hocam.

@Kerryn eğer önemli olan bisikleti istanbula ulaştırmaksa bence de deniz yoluyla git. Fazladan bi bilet parası olur ama zamandan kazanırsın. Zaten bisikletle gitsende yolda harcamaların olacak. Ama ben olsam performansımında fazla iyi olmasığını hesaba katıp hedefim o yolu 1 günde bisikletle almak olurdu, zorlanmayacaksam bisimlet tercihim olur :D

Ben olsam da yalovadan giderdim. Yalovada oturuyorum. Akrabalarla bisikletleri söküp arabaya koyduk. Arabayı beykoza bırakıp bisikletle karşıya geçtik. Sarıyeri turladıktan sonra döndük geriye. Güzel bir gündü.

Geri