şimdiye kadar bu forumda hiçbir zaman yardım etme amacı dışında yorum yazmadım. yorumlarım hep "tecrübe ettiğim kadarı"nı içerdi.
hiçbir zaman bilgiliyim, bilgisizsin deyip artistlik yapmadım. yapmayacağım da. ben böyle biri değilim, böyle biri olmaya hevesim de yok.
tartıştığım zatın üslubunu her 3 mesajında da çok küstah buldum. forumda üslup beğenmemek yasak değilse eğer, evet beğenmedim. çünkü bu cümlelerin amacı bilgi paylaşmak değil. bilgi bu şekilde paylaşılmaz. bilgi bu şekilde sunulmaz. sen yenisin galiba, sen şöylesin galiba, ben varya ohooo... diye sunulmaz bilgi.
Murat B. abime burdan saygılarımı yolluyorum. bu forumdaki en iyi niyetli ve gerçekten bilgi paylaşımı yapan kişi odur. ona özeniyorum ama hiçbir zaman onun kadar araştırmacı biri olamayacağım
bu konu 2 gün boyunca yorumsuz durdu. başlığı açan arkadaşa ilk yorumu ben yaptım. onunla aynı marka jantı ben de kırdığım için. ve micheye mail attığım, olumsuz cevap aldığım için onunla paylaşmak istedim. sonra herkes üşüştü nedense!? 2 günde 1 yorum gelmeyen konuya, bikaç saatte 10 yorum ve 20 beğeni geldi.
yorumlarınızın hiçbirinde iyi niyet arayamıyorum malesef.
umarım yorum yazanlar da, onları beğenenler de, ayrı ayrı tatmin olmuşlardır.. umarım doymayan ego kalmamıştır
bu arada, ben yeniyim.. zafer sizindir