@Akın Killik
Tamam, tavsiyeni dikakkate alacağım ve bundan sonra okuyacağım.
Dikkat edersen, jant ile ilgili hiç bir yorumda bulunmadım. Çünkü ben konunun o boyutunda değilim. Bilgi sahibi kişiler konu hakkında düşüncelerini paylaşmışlar. Umarım sorun yaşayan arkadaşımızın sorunu çözülür. Bu bir.
İkincisi, ben senin jant ve diğer bisiklet firmaların hakkında yaptığın yorumlar için tek kelime etmedim. Çünkü bir fikrim yok. Demek buna anti tez ve çürütme denir. Bilgilendirme için sağ ol, bu konuda kendimi eksik hissediyordum, oldukça aydınlandım.
Son olarak, durumu özetleyeyim. Sen düşünceni güçlendirmek için Apple firmasını seçtin ama örneğin uygun olmadı. Örneğinin yanlış olması, jant firması hakkında söylediklerinin de yanlış olduğu anlamına gelmez. Dediğim gibi, hepsi doğru olabilir, bir fikrim yok ve yorum yapmıyorum. Bu nedenle kaç tane firma ile telefonda konuştuğun veya yurtdışından ayda kaç adet parça aldığının benimle konuşmakta olduğun konu ile uzaktan yakından alaksı yok.
Dip not: Bu arada sen anti tez veya çürütme yapmadın, benzer bir örnek vererek kendi tezini güçlendirmeye çalıştın. Yani Miche senle uğraşmaz, bak Apple da uğraşmaz demek istedin. Ama Ben de diyorumki evet Miche uğraşmayabilir ama yanlışın var Apple uğraşır.