Bartu Bilgi
Daimi Üye
- Tepki
- 128
- İsim
- Bartu B.
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Merida
Forumda bu konu hakkında açılmış birçok konu var. Hepsini teker teker inceledim fakat konuların tarihleri eski olduğu için atılan linklerin çoğu kırık. Bu yüzden yeni bir konu açmaya karar verdim. Belki benim gibi sorusuna cevap arayan arkadaşlar da yararlanır.
Şimdi gelelim benim soruma;
Shimano DEORE FH-M615 CENTERLOCK 32 Delik Arka ve Ön Göbek
DT SWİSS 545-D 28/29 JANT ÇEMBERİ DİSK UYUMLU 32 DELİK
bu göbek ve çemberlerle bir jant seti ördürmeyi planlıyorum fakat tel uzunluğunun nasıl seçildiğini hiç bir yerde bulamadım. Sanırım arka jantı örerken sol ve sağ tarafın uzunlukları da farklı oluyormuş. Son olarak tel başlarında da uzunluklar değişik oluyor. Tel gibi bunda da nasıl seçim yapacağımı bilmiyorum. Yazılarımın altına göbeğin teknik özelliklerinin yazılı olduğu fotoğrafı da bırakıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi gelelim benim soruma;
Shimano DEORE FH-M615 CENTERLOCK 32 Delik Arka ve Ön Göbek
DT SWİSS 545-D 28/29 JANT ÇEMBERİ DİSK UYUMLU 32 DELİK
bu göbek ve çemberlerle bir jant seti ördürmeyi planlıyorum fakat tel uzunluğunun nasıl seçildiğini hiç bir yerde bulamadım. Sanırım arka jantı örerken sol ve sağ tarafın uzunlukları da farklı oluyormuş. Son olarak tel başlarında da uzunluklar değişik oluyor. Tel gibi bunda da nasıl seçim yapacağımı bilmiyorum. Yazılarımın altına göbeğin teknik özelliklerinin yazılı olduğu fotoğrafı da bırakıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi