Scudo Sports

Jant seti için sticker

doğan_69

Daimi Üye
Tepki
315
Arkadaşlar forumda arattım ama bulamadım...jant setimi boyattıktan sonra sticker lazım olacak..link falan verebilecek varmı..orjinal birebir olması önemli..mavic fulcrum vs..teşekkürler

Scudo
Wheel decals,şeklinde aratırsanız nette bulabilirsiniz.Türkiye'de sanmam.Örneğin (link) bir site var

Ülke içinde de resim ve ölçuler verilip bastırılabilir belki reklamcılarda, ozalitlerde vs

Facebook üzerinde Türkiye 2.el bisiklet ve yedek parça grubunda bu şekilde etiket satan bir arkadaş vardı. isteğe göre etiket yapıyordu. bakmanız da fayda var. bende bakacağım bulduğum da paylaşırim.

Facebook'ta Tines Sticker diye bir sayfa var. İşinize yarayabilir. Ortaya güzel çalışmalar çıkartıyorlar.

@Samet POLAT

Artık yapmıyor(muş) ;)

@Berkant28

Bugün ben de kendi istediğim bir yazıyı Race01 jantıma göre sipariş verdim. Gelsin bakalım nasıl olacak.. :harika:

@Steel Butterfly
Hocam istenilen boyutta yapıyorlar mı?
Fİyat olarak nedir bir de sipariş ettiğiniz şekli atabilir misiniz resim olarak :D

İstediğin boyutta hazırlayabiliyor. Fiyat istenilen tasarıma göre değişiklik gösterebiliyor. Buradan bir fiyat vermem o yüzden yanlış olur. 8+2 sticker yanında kan grubu stickerı hazırlayacak arkadaş. Benim hazırlayıp janta uygulayacağım şey ise şu şekilde;

17430650_1462774910433869_1985124653_o.png

:harika:

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Steel Butterfly
Cok guzel durmus :harika:
Hocam sizin jantlar ne?
Ben de yaptirmayi dusunuyorum suan ancak benimkinde sizdeki kadar profil yok sanirim :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Öyle zipp gibi profili yok ya, resimde büyük görünmüş cidden :D Salcano Race01 jantlar.

@Steel Butterfly
Valla buyuk duruyor :D
Benim Alur700 deki jantlara da olur o zaman. Guzel bi yazi bulup bastirayim ben de.
Gule gule kullanin :kedicik:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Valla arkadaş her ölçüye uygun baskı yapabiliyor. Sadece profil genişliğini ve jant ölçülerini söylemen yeterli. İster sen hazırlayıp gönderiyorsun tasarımını ister cüzi bir farkla onun tasarlamasını da isteyebiliyorsun. Ben tuttum kısacası :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ediz Ahmet YILMAZ
@Ediz Ahmet YILMAZ

Merhaba Ediz bey; birkaç sorum olacaktı ama özel olarka mesaj aracılığı ile görüşebilir miyiz?

Geri