Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant seti tavsiyesi

Özgünn

Aktif Üye
Tepki
129
Bisiklet
Specialized
Yeni jant seti alacağım kalite, dayanıklılık,akıcılık olarak hangi marka daha iyidir bana yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm jant setleri
Mavic aksium
Campagnolo khamsin
Fsa vision team 25

Scudo
Campagnolo vento kullanıyorum çok memnunum. Khamsin lerde iyi ama 200 tl farkla vento alırsanız Çelik rulmandan seramik rulmana geçme lüksününüz oluyor ama khamsin de bu fırsat hiç yok Çelik rulmana mahküm kalırsınız ki zaten 150 gr lık bir avantaj var aralarında yanlış hatırlamıyorsam.
Vision malzeme olarak çok kaliteli görünüyor stickerları bile daha iyi ama hiç kullanmadım ve yedek parçada zorlar gibi duruyor. Mavic hiç bulaşma derim çok ayıp sorunlar çıkardı çözüyorlar mallarının arkasında duruyorlar ama vidasını sıkarken mil kırılmasıda neymiş.

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
Merhaba Arkadaslar,

Merida scultura 5000 bisikletim var. Malum stok jantlar 2300 gr civarı bir ağırlıkta. İlk yükseltmeyi jant değişimi ile yapacağım.

Başlıktaki iki jant aradında kaldım. Zonda yaklaşık 800 tl daha pahalı. Cole Rollen hakkında da oldukça olumlu yorumlar okudum. Ancak bu iki jantı direk karşılaştıran bir veri bulamadım. Zonda'ya fazladan bu rakamı vermek mantıklı mı?

Sizlerin değerli tecrübe ve gorüşlerinizi rica ediyorum.

Bu arada 66 kilo civarındayım.

İyi sürüşler...

Merhaba. Mavic cosmic elite veya Ksyrium erdoganlarda bayagi indirimliye geliyor. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

@MAZDARX8B ben cole rollen elite de karar kıldım,bir kullanıcı olarak diyebilirimki kesinlikle fiyat performans için hakkını veren jant seti..gerek hafiflik gerek akıcılık ile.fakat üzülerek diyebilirimki ben 1600 iken aldım sindi sanırım 1950 civarı..zonda kullanmadığım için kıyas edemem...

@Fırat İler

Türkiye'de diğer satıcılara göre fiyatı iyi ama yurt dışıyla da kıyaslayalım:

Mavic Cosmic Elite
(link)
(link)

Mavic Ksyrium Elite
(link)
(link)

Sonuç: Cosmic Elite alacaksanız Merlin daha uygun, Ksyrium Elite alacaksanız Erdoğanlar fiyatı gerçekten iyi.

Hangisini alayım? Ksyrium Elite çok daha iyi ve hafif bir jant (1770 gr vs 1520 gr)

@Serkan Mıstınoğlu

Ah o fiyat yok mu[emoji3][emoji3]

@MAZDARX8B bontrager paradıgm comp tlr jant seti var 1480 gr 200 km kullanıldı trek domane sl6 dan çıkma jant seti düşünürseniz grşlm

@hydrocon

Yurtdisinda satilan modellerde UST diye bir ibare var. Fikriniz var mi bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Murat B.

Merlinden zonda mi, erdoganlardan ksyrium elite mi? Kafada binbir turlu sorular hesaplar.

@Fırat İler
Agırlık olarak birbirlerine cok yakınlar.Profil yukseklikleri aynı.
İkisi de iyi jant.Ben bir yıldır zonda kullanıyorum.Gayet memnunum.
Fiyat acısından zonda bir tık daha avantajlı.
Yurt icinden almanın tek avantajı taksitli alısveris ımkanı,eger pesin almak zorlamayacaksa Zonda yı alın derim.Daha cok tercih ediliyor bunca amatorun vardır bir bildiği.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada zonda icin aktif pedal ın sitesine de bakin derim.Yurtdisi fiyatına cok yakın (vergiyi hesaba kattiginizda)

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

924D1321-6317-4970-9C0C-AF9B138740C3.jpeg (link)

Hope hoops - sağlam ve sürekli kullanım için ideal ayrıca göbeğin yayına kadar tüm parçaları ayrı ayrı satın alabiliyorsunuz kullan at tarzı bir set değil ben 3-4 yıldır kullanıyorum yaklaşık 20-25 bin km civarında daha ilk günkü gibi piyasada bulursanız öneririm.

@hayriünal

Shimano uyumlu modelleri yok. Hep campy var.

@Fırat İlerKsyrium Elite modelinin yenisi artık UST olarak geliyor. Sanırım 20-30gr gibi hafif ve bir kaç güncelleme mevcut. Çok da elzem olmayan şeyler gibi..

@hayriünalMerlin den lastikle geliyor.dikkatlerden kacmasin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
Geri